div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İşte Football Manager 2017’nin wonderkid’leri!

- Advertisement -

Football Manager denilince akla gelen ilk konulardan birisi elbette oyunda yer alan ve kuracağınız takımın on senesini emanet edeceğiniz genç yıldızlar.

Championship Manager / Football Manager serilerinde adı duyulan “Wonderkid” tabirinin ilk olarak hangi oyuncu ile başladığı konusunda çeşitli görüşler mevcut. Wonderkid dediysek gerçek hayatta adı sanı duyulmamış olan Tonton Zola Mokouko’ları, Sergey Nikiforenko’ları, Maxim Tsigalko’ları değerlendirme dışında bırakarak konuşuyoruz. Konumuz, ilk kez bu oyunlarda adını duyuran ve daha sonra da gerçek hayatta futbol sahalarını yangın yerine çeviren oyuncular.

Pek çok kişi gerçek hayattan önce CM/FM serisinde meşhur olan ilk oyuncu olarak Carlos Tevez’i hatırlayacaktır ama aslında benim hatırladığım ilk “wonderkid”, vaktiyle oyunda tozu dumana katan ve ardından buna Valencia formasıyla devam eden Pablo Aimar’dır mesela.

Football Manager 2017’de en fazla beklediğimiz konulardan birisi de bu elbette, oyun şu an beta aşamasında ve elbette oyuncuların dataları üzerinde değişiklikler olacaktır ancak çıktığında aşağıdaki tabloyu veya çok yakınını karşınızda görmeniz mümkün.

Kalemi defteri alın ve şimdiden kadro planlaması yapmaya başlayın bakalım!

fm17wonderkids

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler