div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kabuktaki Hayalet Özel Ön Gösterimine gidiyoruz!

- Advertisement -

Anime ve manga versiyonları çağ kapatıp çağ açmış olan Kabuktaki Hayalet’i (Ghost in the Shell) herkesten önce izlemek ister misiniz?

Eğer siz de Kabuktaki Hayalet için gün sayıyorsanız, harika haberlerimiz var. 8 takipçimize ikişer kişilik Kabuktaki Hayalet özel ön gösterim bileti armağan ediyor ve filmi hep beraber izliyoruz!

Bu özel gösterim 30 Mart Perşembe akşamı İstanbul’da gerçekleştirilecek ve detaylar netleştiğinde kazanan arkadaşlarımız ile salon bilgilerini paylaşacağız.

Bunun için yapmanız gerekenler çok basit.

1- Facebook sayfamızı beğenin.
2- Facebook sayfamızdaki mesajı beğenip, kendi duvarınızda ve herkese açık olacak şekilde #leveldergisi ve #KabuktakiHayalet hashtag’lerini kullanarak paylaşın.

Hepsi bundan ibaret 🙂

Son katılım tarihi 27 Mart’tır. Kazananların duyuruları Facebook sayfamızdan 28 Mart tarihinde yapılacak ve biletleri özel mesaj yoluyla iletilecektir.

- Advertisement -

Binbaşı (Scarlett Johansson) korkunç bir kazadan kurtarılmış ve dünyanın en tehlikeli suçlularını durdurmaya kendisini adayan kusursuz bir asker olarak siber-geliştirilmiş insan türünün ilk örneğidir. Terörizm, insanların zihinlerine girip onları kontrol etmeyi de içeren yeni bir boyuta ulaştığında Binbaşı bunu durdurmak için eşsiz biçimde donatılır.

Yeni bir düşmanla yüzleşmeye hazırlanırken kendisine yalan söylendiğini, hayatının kurtarılmadığını, çalındığını öğrenir. Geçmişini geri kazanmak, bunu kendisine kimin yaptığını öğrenmek, başkalarına da yapmadan onları durdurmak için hiçbir engel tanımayacaktır. Film dünyaca ünlü Japon mangası “Kabuktaki Hayalet”e dayanmaktadır.

Yapımcılar: Avi Arad, p.g.a. Ari Arad, p.g.a. Steven Paul, Michael Costigan
Shirow Masamune’nun Kabuktaki Hayalet çizgi dizisine dayanıyor
Senaristler: Jamie Moss, William Wheeler ve Ehren Kruger
Yönetmen: Rupert Sanders
Oyuncular: Scarlett Johansson, “Beat” Takeshi Kitano, Michael Carmen Pitt, Pilou Asbaek, Chin Han ve Juliette Binoche

Vizyon tarihi: 31 Mart 2017

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler