div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Asphalt 8 hala zirvede!

- Advertisement -

Cep telefonları üzerinden tat vermesi en zor oyun türlerinden birisi şüphesiz yarış oyunları. Son yıllarda cep telefonlarının gelişmesi ile beraber bu sıkıntı ortadan kalksa da pek az oyun uzun ömürlü olabilir. Tıpkı Real Racing 3’ün “simülasyon” sevenlerin kalbini çalması gibi, Asphalt 8 de piyasaya çıkışının üçüncü yılında daha arcade, daha hızlı bir yarış oyunu isteyenlerin kalbini çalmaya devam etmekte.

Gameloft’un 2013 yılında yayınladığı ve hem Android, hem iOS, hem de Windows Store üzerinden indirilebilen mobil yarış oyunu olan Asphalt 8: Airborne’a bilmeyenler veya hala oynamayanlar için bir göz gezdirelim dedik.

Giriş Ekranı
anaekran
Türkçe dil desteği olan oyuna giriş yaptığımızda, bizi sade ve güzel bir ana ekran ile öğretici modu karşılıyor. Öğretici modunda oyundaki temel özelliklere göz atıp ana ekrana tekrar geçiş yapıyoruz. Tüm özelliklerin mevcut olduğu kullanışlı ana ekranın erişim konusunda hiç bir sıkıntısı bulunmuyor. Oyun hakkında tüm detaylar ve haberler ekranda mevcut.

Araçlar

cars
Garaja girdiğimizde ise bizi, oyuna başlarken verdiği en düşük seviye araç olan Dodge Dart GT karşılıyor. Diğer Asphalt oyunlarının aksine bu oyunda arabaları direk satın alabilmekteyiz. Güncellemelerle yeni arabaların katıldığı oyunda şuan 134 adet araç bulunmakta.

Eski yıldız sisteminin aksine, oyun içinde elde edebileceğiniz kredilerle araçların kilitlerini açabilir veya jeton satın alarak da oyun içeriklerine ulaşabilirsiniz. Galerimizde gördüğünüz gibi bazı içerikleri ise sadece jeton ile alınabilmektesiniz.

Haritalar

- Advertisement -

Asphalt 8, 15 farklı bölge ve 41 farklı haritaya ev sahipliği yapıyor. Bunlar: Nevada, Iceland, Tokyo, French Guiana, London, Westminster Bridge, The London Eye, Alps, Barcelona, Venice, Monaco, The Great Wall, The Dragon’s Den, Temple Drive, Great Wall Rev., Buddha’s Teachings, Wall Ascent, Dubai, The Rose of the Desert, The Mirage, San Diego Harbor, Sector 8, Tenerife, Dragon Tree, Mount Teide, Cloud Nine, Sky Drop, Area 51, Test Site: Omega, Classified, The Secret Lab, Route 375-1

Çok oyunculu mod, görevler ve menüler

Oyunda bolca etkinliğin yanı sıra, online turnuvalar ve görevler de bulunmakta. Bu görevlerden kazandıklarınız ile arabalar alabilir, mevcut arabalarınızı geliştirebilirsiniz. Ayrıca çok oyunculu moddan kazanacağınız puanlarla adınızı Dünya Sıralamasına yazdırabilirsiniz.

Günlük görevler de oyunda mevcut ve bu görevleri bitirerek pek çok içerik kazanabileceğiniz gibi, satın alabileceğiniz kutular da bulunmakta.

settings
Tüm bu özelliklere ek olarak da bas, rock ve elektronik şeklinde değiştirebildiğiniz şarkı listesi de bulunmakta.

Ayarlar menüsü ile de göze çarpan oyunun müşteri desteği, alınanları geri yükleme, hatırlatmalar özellikleri mevcut olduğu gibi forumu ile haberler bölümü de bulunmakta.

Android, IOS ve Windows‘da mevcut olan oyun, tüm mobil marketlerde ücretsiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler