div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kerim Kumbasar’dan yeni oyun: Ratty Catty

- Advertisement -

Daha önce hikaye bazlı sinematik macera oyunu Morphine ile Steam Greenlight sürecini başarıyla geride bırakan ve piyasaya çıktıktan sonra da 341 incelemeden %80 olumlu yorum alan Kerim Kumbasar, yeni oyunu ile de desteğinizi bekliyor.

Steam Greenlight sürecinde olan Ratty Catty; Ev kedisi Catty ve evin yiyeceğiyle beslenen, aynı zamanda yavrularını besleyen, küçük bir yuvada yaşayan fındık faresi Ratty arasında geçen bir Multiplayer / CO – OP oyundu.

Catty, Ratty’nin mutfaktan yemek çalmasını engellemeli, Ratty ise yavrularını hayatta tutabilmek için mutfaktan yemek çalmalıdır.

Görebildiğiniz gibi oyun tam bir kedi/fare hikayesi ve oldukça eğlenceli bir oynanış vadediyor. Ratty’nin gizlenme yetenekleri ve Catty’nin avcılıktaki ustalığı da iki farklı oyun deneyimi vadetmekte. Ratty bulabildiği plastik ve karton kutularda, oyuncak trenin vagonunda veya bilardo masasının içinde saklanabiliyor. Fare deliklerini kullanarak gideceği yere risksiz bir şekilde ulaşabiliyor veya evin sevgili papağanını binek olarak kullanabiliyor.

Besin zincirinde daha tepede yer alan Catty ile amansız bir avcı. Yaylı ayakkabılar ile uzun zıplayışlar yapabiliyor, menzilli silahlar ile saldırabiliyor veya pusuya yattığında kısa süreliğine görünmez olabiliyor, hatta tuzak bile hazırlayabiliyor.

Oldukça eğlenceli gözüken Ratty Catty’ye destek vermek isterseniz Steam Greenlight sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler