div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kilisede Pokemon Go cezası: 3.5 yıl hapis!

- Advertisement -

Rusların gerçekten de ilginç insanlar oldukları malumunuz, Youtube’un “bu sırada Rusya’da…” videolarıyla dolu olması da zaten bu yüzden.

Bu defa dikkatimizi çeken arkadaş ise 22 yaşındaki Youtuber Ruslan Sokolovsky. Ekaterinburg’da yaşayan Sokolovsky, bunun iyi bir fikir olduğu yanılgısına nasıl kapıldı bilinmez ancak bir kiliseye girip Pokemon Go yayını yapmasının ağır bedeli ile karşı karşıya kaldı.

Sokolovsky yaklaşık 2 milyon kez izlenen videosunda, insanları Rusya’daki kiliselerde Pokemon Go oynamamaları konusunda uyaran bazı haberleri örnek gösteriyor ve “kim bir kiliseye smartphone’u ile girdiği için suçlanabilir ki?” diyordu.

Videonun yayına girmesinden çok kısa bir süre sonra tutuklanan yayıncı, “dindar insanları aşağılamak” ve “nefret suçu işlediği” iddiasıyla 3.5 sene hapis cezası istemi ile yargılandığı mahkeme sonrasında özür diledi ve cezası ertelendikten sonra serbest bırakıldı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler