div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kinguin, ESL CS:GO Pro League’in sponsoru oldu!

- Advertisement -

Kinguin, dünyanın en büyük e-spor etkinliklerinden ESL CS:GO Pro Leauge’in 4. sezonuna sponsor oldu. Turnuvanın ödül havuzu 750.000 dolar!

Kinguin, 28-30 Ekim tarihleri arasında Brezilya’nın São Paulo şehrinde düzenlenecek finaller ile son bulacak ESL CS:GO Pro League’in dördüncü sezonuna sponsor olduğunu duyurdu. G2 Esports, Astralis, Natus Vincere, Fnatic, Ninjas in Pyjamas ve Cloud9 gibi ekiplerin de aralarında bulunduğu 28 takımın birincilik için mücadele edeceği 4. sezon 17 Ağustos’ta başlayacak.

ESL’in Profesyonel Oyunculuk bölümünde Müdür Yardımcısı olan Ulrich Schulze bu işbirliği hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “Kinguin esporun büyük destekçilerinden biri ve bu yıl ESL One Frankfurt gibi etkinliklerde bizim yanımızdaydı. Bir başka ESL etkinliğinde bizi destekliyor olmaları bizim için çok değerli. Kinguin’le birlikte bu alanda çok büyük işler başaracağımıza eminim.”

Kinguin bu yıl ESL CS:GO Pro League dışında ESL One Frankfurt, DreamHack Summer ve Intel(R) Extreme Masters Shanghai etkinliklerine de sponsor olmuştu. Kinguin – ESL ortaklığı ile düzenlenecek diğer etkinlikler ise şunlar:

*18-21 Ağustos, ESL Meisterschaft – Köln, Almanya
*1-2 Ekim, ESL One New York – New York, ABD
*28-30 Ekim, ESL CS:GO Pro League Season 4 Final, São Paulo, Brezilya
*19-20 Kasım, IEM Oakland – Oakland, ABD
*16-18 Aralık, IEM Gyeonggi – Gyeonggi, Güney Kore
*Mart 2017, IEM Katowice – Katowice, Polonya

Kinguin’in kurucusu Viktor Wanli’nin konu hakkındaki yorumu ise şöyle, “Yeni bir ESL etkinliğine daha katılacak olduğumuz için mutluyuz. Gittiğimiz her turnuva büyük bir özenle hazırlandığını görüyoruz. Dünyanın her yanındaki e-spor hayranlarının bu tür etkinliklerden zevk aldığını görmek büyük sevinç. Böylesine büyük bir olayın parçası olmak gerçek anlamda bir mutluluk kaynağı. E-spor tarihine geçecek şeyler yapıyoruz ve bunu yaparken ESL’den daha iyi bir ortak düşünemiyoruz.”

5615616

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler