div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Knight Online 2. Parti Turnuvası kayıtları başladı!

- Advertisement -

Türkiye’deki 12. Yıldönümünü geçtiğimiz ay içerisinde müthiş etkinlikler ile kutlayan ve MMORPG dendiğinde akla ilk gelen oyunlardan olan Knight Online’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor.

İlki Temmuz ayı içerisinde düzenlenen Knight Online Parti Turnuvalarının 2.’sinin Kasım ayı içerisinde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Takımların 8’er oyuncu ile mücadele edeceği Parti Turnuvası’nda 1. olan ekip 4.000 TL, 2. olan ekip 2.000 TL ve 3. olan ekip ise 1.000 TL’lik para ödülünün sahibi olacak. Yani toplam ödül havuzu tam 7.000 TL!

2. Parti Turnuvası’nda hem USKO sunucularından hem de STEAMKO sunucularından toplamda 96 takımın şampiyon olmak için yapacakları kıyasıya mücadeleye tanık olacağız. 31 Ekim tarihinde kayıtları başlayacak olan turnuvada kura çekilişleri dahil olmak üzere tüm turnuva karşılaşmaları NTT Game Twitch.tv sayfasında canlı olarak Knight Online severlere aktarılacak.

Ayrıca canlı yayınlar sırasında izleyicilere binlerce Npoint ve Knight Cash dağıtılacağı da belirtildi.

Turnuva hakkında kayıt, detaylı bilgi ve daha fazlası için hemen Knight Online ve NTTGame internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

gorsel-2-knight-online-parti-turnuvasi

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler