div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kobe Bryant efsanesi NBA 2K17’de devam ediyor!

- Advertisement -

Bir basketbol ikonu ve geçmiş NBA 2K kapak yıldızlarından Kobe Bryant, inanılmaz kariyerinin anısına yeni oyunun kapağını süsleyecek; hayranları özel anı eşyaları ve oyun içi dijital içeriğe sahip olacaklar.

2K bugün NBA 2K’nın 18 kez NBA All-Star olmuş, Los Angeles Lakers’ın efsane ismi Kobe Bryant’ın NBA 2K17 Legend Edition kapak yıldızı olacağını duyurdu. Son 15 yılın en başarılı NBA video oyun simülasyonu serisinin bu özel versiyonu, özel Kobe temalı anı eşyalarıyla, Kobe Bryant’ın mirasını dün gece çıktığı son NBA maçının ötesine taşıyarak Bryant’ın kariyerine saygı duruşu yapacak.

“NBA 2K17 Legend Edition için 2K ile birlikte çalışmak büyük bir onur” diyor dün gece jübilesini yaparak 20 yıllık kariyerini noktalayan Kobe Bryant. “NBA sahasına son bir kez çıkarken, hayranlarımın tamamı bir Los Angeles Lakers oyuncusu olarak geçen kariyerimi kutlamaya devam edebileceklerini bilmek müthiş bir heyecan.”

NBA 2K17 Legend Edition için ön sipariş veren oyuncular özel Kobe anı eşyaları ve oyun-içi dijital içeriklere sahip olacaklar:

Fiziksel eşyalar:
· Sınırlı üretim Kobe posteri;
· İki Kobe Panini oyun kartı;
· Black Mamba oyun kontrolcüsü kaplaması.

Bryant’ın Legend Edition kapağında yer alışı NBA En İyi Takımına 15 kez, NBA En İyi Savunma Takımına ise 12 kez seçilen yıldızın ikinci NBA 2K kapak yıldızlığı olacak. Bryant iki kez NBA sayı kralı olurken, ligin tüm zamanların en çok sayı atan üçüncü oyuncusu olma unvanını da koruyor.

2K NBA 2K17’nin standart versiyonunun kapak yıldızını ise Haziran ayında düzenlenecek olan 250,000$ ödüllü NBA 2K16 Road to the Finals sırasında duyuracak.

- Advertisement -

NBA 2K17 Legend Edition PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One için 2016 Eylül ayında satışa çıkacak.

1210231851111764.0

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler