div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Konami, PES 2017 oyunu için ikinci ücretsiz içerik paketini yayınladı!

- Advertisement -

Konami, PES 2017 Veri Paketi #2’yi yayınlayarak oyuna yeni stadyumlar, formalar ve atmosfer efektleri ekledi!

Ücretsiz güncelleme Konami’nin PES 2017’nin sunum ve saha özelliklerini sürekli olarak geliştirme kararlılığını göstermeye devam ediyor. Veri Paketi #2 oyuna yeni formalar, güncellenmiş ve geliştirilmiş futbolcu benzerlikleri, üç yeni stadyum ve PES 2017’nin önemli maç günü deneyimlerini ön plana çıkarak yeni sunum öğeleri ekliyor.

Güncellemenin kalbinde 16 yeni forma ve Avrupa kulüpler futboluna damga vurdukları 2004-2005 sezonundan ikonik çizgili formaya ek olarak Liverpool FC’nin yenilenen Anfield stadyumu da bulunuyor; PES 2017 bu yeni stadyumu içeren tek oyun. Bu stadyuma Borussia Dortmund’un Signal Iduna Park ve Brezilya devi Palmeiras’ın Allianz Parque stadyumu eşlik ediyor. Hem Anfield, hem de Signal Iduna Park ayrıca ünlü taraftar marşlarını da içeriyor: takımlar sahaya çıkarken ve maç sırasında ‘You’ll Never Walk Alone’ ve ‘Heja BVB’ marşlarının stadda yankılandığını duyacaksınız.

pes-2017_k36wkbpbvvam1gfoly9ak6xxs

100’den fazla futbolcu görseli de iyileştirmeler geçirdi ve güncelleme oyuna Marco Reus, Neymar Jr, Adrian Ramos, Sadio Mane ve Lionel Messi başta olmak üzere birçok futbolcunun yenilenmiş hallerini ekledi. Taktik ekranlardaki pul resimleri de bu değişiklikleri yansıtacak şekilde güncellendi.

Diğer yenilikler arasında ufak hata düzeltmeleri, 11 yeni krampon stili ve geliştirilmiş UEFA Şampiyonlar Ligi sunum öğeleri bulunuyor. PlayStation®Pro sistemleri için önceden duyurulan 4K modu Aralık ayında yayınlanacak olan bir sonraki ücretsiz güncelleme ile eklenecek.

Daha fazla bilgi için:
https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler