div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL Mayıs (#279.5) sayısı tüm dijital marketlerde!

- Advertisement -

Gözle görülemeyen bir cisim, bildiğiniz gibi hayatımızda çok fazla şeyin değişmesine yol açtı. Bitiremediğimiz ne kadar oyun varsa tükettiğimiz şu günlerde, derginiz LEVEL da %100 ev yapımı Mayıs sayısıyla tüm dijital marketlerde yayında!

Bu ay bizim için farklı bir ay çünkü evden çıkamayan okurlarımız için dijital olarak Turkcell Dergilik, Vodafone dMags, Turk Telekom e-Dergi ve Magzter başta olmak üzere çok sayıda dijital platformda yayındayız. Okurlarımız LEVEL Mayıs (#279.5 dedik çünkü koleksiyon yapmayı çok sevdiğinizi biliyoruz, bu yüzden basılı sayılar #280’den devam edecek) sayısına telefon ve tabletlerinden ulaşabilecekler.

Kaçırmak istemeyenler için Nisan sayımız da Mayıs ayı boyunca raflarda olacak.

Derginiz her zamanki gibi dolu dolu. Bu ayın kapağında ülkemiz sınırlarından çıkmış en başarılı işlerden birisi olan Mount & Blade II: Bannerlord var. Ayrıca bu aya özel olarak tam 120 sayfayız!

LEVEL Mayıs (#279.5) içeriğini aşağıda görebilirsiniz.

LEVEL Dergi İçeriği

- Advertisement -

#279.5

-İLK BAKIŞ-
Ghost of Tsushima
Valorant
Good Company
Last Oasis
Ymir
Endzone: A World Apart
West of Dead
Foregone
The Endless Mission
New World

DOSYA KONUSU
Mount & Blade II: Bannerlord

RÖPORTAJ
Ali Burak Müslümanoğlu / Riot Games

İNCELEME
Final Fantasy VII Remake
Resident Evil 3 Remake
Bleeding Edge
Fallout 76: Wastelanders
Control: The Foundation
Half-Life: Alyx
XCOM: Chimera Squad
Infliction: Extended Cut
Help Will Come Tomorrow
Hidden Through Time
One Piece: Pirate Warriors 4
Biped
TT Isle of Man: Ride on the Edge 2
The Complex
Granblue Fantasy: Versus
Bloodrots
Panzer Dragoon: Remake
A Fold Apart
AI War 2: The Spire Rises
Exit The Gungeon
Root Letter: Last Answer
Puddle Knights
Colt Canyon
Plebby Quest: The Crusades
HyperParasite
We Went Back
The Shattering
It Came From Space and Ate Our Brains
Iris & The Giant
Gigantosaurus: The Game

AYRICA
Anarşist Remastered
Art Kaede
Cosplay Republic
Donanım İncelemeleri
Kare
Küheylan
Kültür Sanat
Mobil incelemeler
Online
Otaku chan!
PhD

Haberler

47 YORUMLAR

    • Dergi Mayıs ayı için sadece dijital kanallardan satışa çıkıyor metinde belirtildiği gibi, Mayıs ayında coronavirus sebebiyle basılı olarak satılmayacak.

    • Dergi Mayıs ayı için sadece dijital kanallardan satışa çıkıyor metinde belirtildiği gibi, Mayıs ayında coronavirus sebebiyle basılı olarak satılmayacak.

  1. Yeni sayıda güzel bir Khuzait temalı Bannerlord posteri görürüz diyordum ama virüs yüzünden işler sıkıntıya girmiş malesef :/ Bir dahaki basılı sayıda Bannerlord posteri görme ihtimalimiz var mı acaba ?

    • Dergi sadece dijital kanallardan satışa çıkıyor metinde belirtildiği gibi, Mayıs ayında coronavirus sebebiyle basılı olarak satılmayacak.

  2. Dijital kanalların hepsi abonelik istiyor sadece dergiyi alamıyoruz. Böyle bir dönem de Oyungezer 2 aydır ücretsiz yayınlıyor sizden ücretsiz istemesem de en azından satın alımı daha kolay olmalıydı. İnsanlara ayıp ediyorsunuz.

  3. iyi çalışmalar. Undertale incelemesi bulunan sayı bu ancak aklımda bir şey var benim. Undertale için poster yaptığınız bir sayı var mı? eğer yoksa yakın tarihte bir sayınıza koyma şansınız var mı? teşekkür ederim.

  4. Merhaba size bişey söylemek istiyorum açıkçası posterleri çok severim poster olarak virüs bittikten sonra poster olarak bannerlord ile vallaha posteri verirmisiniz hen ben hemde tüm level okuyucuları sevinir memnun olurlar teşekkürler. 🙂

    • Bu sayıyı daha sonra basma ihtimalimiz çok düşük, gerçekçi olmak gerekirse. Bu yüzden (koleksiyon bozulmasın diye) 279.5 olarak adlandırmıştık, Haziran ayında basılı sayılar 280’den devam edecek. 🙂

  5. sizden bazen sinir oluyorum çünkü arkalı önlü posterleriniz benim en sevdiğim oyunun posterleri oluyor hangisini asıyım diye kriz geçiriyorum 🙁 bide human fall flat posteri lütfen :(((

  6. Merhaba okadar güzel dergi ve posterleriniz var ki hepsine bayılıyorum… bi bannerlord ve valorant posteri iyi olurdu ama arkalı önlü olmasa daha iyi olur :d

  7. merhaba ben bir poster hastasıyım ve siz bunu çok iyi yapıyorsunuz incelemelerinize falan bayılıyorum ama bence önümüzdeki ay da bannerlord ve valorant posterleri hediye ederseniz ben de dahil level topluluğunu çok sevindirmiş olursunuz ama arkalı önlü olmasın lütfen zor seçim oluyor :d

  8. Merhaba,
    Level ilk sayısından bu yana düzenli olarak takip etmekteyim.
    Kar, yağmur, çamur bile engel olamadı..
    Ama maalesef küçük bir mikroba teslim olduk 🙂
    279,5 sayıyı DMAGS ‘den aldım. Fakat sadece web uygulaması üzerinden olutuyor. PDF olarak bu siteden alamaz mıyım?
    Veya, MAGZTER PDF olarak veriyor mu ? Evet ise tekrar satın alacağım.
    Fiziki koleksiyoner olduğum için belki bir ara print ettirmek için.
    Teşekkürler,

    • Merhabalar,

      Ufukta bayram süresince sokağa çıkma yasağı gibi durumlar belirdiğinde dergiyi Mayıs ayı için sadece dijitale çıkartma kararı almıştık.
      Bu aşamada okurlarımızın çoğunun koleksiyoner olduğunun da bilinciyle sıradaki sayıya 280# demek istemedik, 279.5# olarak adlandırdık. Haziran ayında çıkacak basılı sayı 280# olarak devam edecek.

      dMags, Magzter veya Dergilik’te direkt olarak PDF indirme seçeneği yok lakin [email protected] adresine mail atıp durumu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışacaklardır. 🙂

  9. Digitale tek sayı için abone olmam. Günlerdir migrosta arayıp duruyordum. Boşaymış. 🙁 280. Sayıyı alırım ama 279,5 almam. Çoğu dergi hala satılıyorken koca level neden baskıya girmemiş ki.. :((

    • Çok fazla detay var aslında, en basiti Mayıs ayı karantina programının yoğunluğu diyebiliriz. 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına bayram süresinin de dahil olması sebebiyle dergileri okurlara ulaştırmakta müthiş zorluklar yaşayacaktık.

      Yine de bu konudaki memnuniyetsizlik ve taleplerinizi [email protected] adresine iletebilirsiniz. 😉

      Normal hayata dönmeye başladığımız şu günlerde 280’inci sayı her zamanki bayilerinizden sizlere ulaşmayı bekliyor. 1 Haziran’da buluşmak üzere. 🙂

  10. Merhaba Size Human fall flat Posteri istemiştim çok oyun var dediniz peki oyun çıkmadı böyle iyi oyunların çıkmadığı zamanda verirmisiniz eminim yeni kitlelerede human fall flat sayesince ulaşacaksınızdır 🙂

  11. yeni posterler varmış yeni 280inci acaba 4 posterin nasıl yani half life ile vallaha mı minecıraft dungeansla nioh 2 yan yana mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler