div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL Mayıs (#291) sayısı bayilerde!

- Advertisement -

Derginiz LEVEL, yine dolu dolu, kıpır kıpır bir sayıyla tüm Türkiye’de bayilerde!

Bu ay kapağımız yanıyor! Evet, geçen ay teknik alfasında bolca vakit geçirdiğimiz, ay boyunca sohbetlerimizde kendisine yer bulan Diablo II: Resurrected‘ın 10 sayfalık alfa izlenimleri, serinin öncesi ve sonrasıyla beraber sizlerle.

Bunun dışında Age of Empires IV ve Elite Dangerous: Odyssey (Alpha P3) ilk bakışları, Outriders, Evil Genius 2, It Takes Two ve Monster Hunter Rise incelemeleri, Gelmiş geçmiş en iyi CRPG oyunları dosya konusu da derginizde sizi bekliyor.

Posterleri de yine siz seçtiniz, biz verdik. Red Dead Redemption 2, Spider-Man: Remastered, Far Cry 3 ve It Takes Two posterleri derginizin yanında hediye.

Dergiburda’dan satın almak için: https://dergiburda.com/product/detail/level

N11’den satın almak için: https://urun.n11.com/dergiler/level-dergisi-mayis-sayisi-P198193768

- Advertisement -

LEVEL Dergi İçeriği

#291

İLK BAKIŞ
Age of Empires IV
Elite Dangerous: Odyssey (Alpha P3)
Enlisted
First Class Trouble
The Elder Scrolls Online: Blackwood
Rustler


DOSYA KONUSU

Diablo II: Resurrected
Gelmiş Geçmiş En İyi 15 CRPG Oyunu


İNCELEME

Outriders
Evil Genius 2: World Domination
It Takes Two
Monster Hunter Rise
Oddworld: Soulstorm
Tasomachi: Behind the Twilight
Narita Boy
MotoGP 21
Balan Wonderworld
Ashwalkers
Lost Words: Beyond the Page
Euro Truck Simulator 2: Iberia
Genesis Noir
Quantum League
Before Your Eyes
Shadow Man: Remastered
Buildings Have Feelings Too
Primordials: Battle of Gods
MLB The Show 21
Stellaris: Nemesis
Trials of Fire
Dead Age 2
Fishing: North Atlantic
Crash Bandicoot: On the Run
Hitchhiker: A Mystery Game
Star Trek: Legends
The Oregon Trail

AYRICA
Board Game Talk
Cosplay Republic
Donanım İncelemeleri
Figürcünün Seyir Defteri
Hala Oynanır Mı? – Grand Prix Legends
Kare
Küheylan
Kültür Sanat
Mobil İncelemeler
Online
Otaku chan!
PhD

POSTERLER
Red Dead Redemption 2
It Takes Two
..
Spider-Man: Remastered
Far Cry 3


Haberler

60 YORUMLAR

  1. Arkadaşlar half life alyx incelemesi yaptığınızda virüsten dolayı e kitap olarak yayınlamıştınız dergiyi, ondan sonrada bir posteri gelmedi, herhangi bir half life’ın posterini basabilirmisiniz acaba gelecek sayıda?

  2. Gta vice city
    Gta SA
    NFS most wanted 2005
    Nfs underground 2
    Max peyna 2
    Fifa 2008
    Bully
    Pes 2013
    Call of duty 4 modern warfere
    Call of duty 2
    Cs 1.6
    Crazy taxi
    Prototype
    Sniper Elite 1
    Serious sam 2
    Retro inceleme ve poster gelebilir mi
    (Biraz abartmış olabilirim .d)

  3. Merhaba Level Ailesi ben Yiğit sizden küçük bir ricada bulunacam.Biliyorsunuzki Mayısın 4 ünde Apex Legend is şuana kadarki en iyi sezonu olan Apex Legends Legacy çıkış yapacak.Sizden rica Birsonraki derginizde Apex Legends Legacy e bir bölüm ayalamanız.Apex Legends in geçmişten günümüze olan değişimi ya da Bu sezonla ilgili bir bölüm yazarsanız çok sevinirm ayrıca güzel bir Apex Legends Posteri ayarlarsanız çok mutlu olurum. Sizin çok büyük bir takipçinizim.Geri dönerseniz sevinirim.

  4. Serinin yeni oyunun çıkacak bakarsın NieR Automata posteri verirler diyordum NieR Replicant incelemesi dahi gelmemiş 😀 Başka zamana artık, beklemedeyiz…

  5. Bende Level Haziran dergisinde Apex le ilgili bir bölüm verilmesini umuyorum hatta mayıs ayı dergisinde yer verirler sanmıştım eminim güzel bir posterde eklerler.

  6. şunu söylemek istiyorum dergiyi uzun zamandır takipçisiyim ve posterlerdeki level yazısını kaldırmak veya küçültme şansınız var mı bunlardan birini yaparsanız çok güzel olur zaten dergiyi alanlar sizi tercih etmiş oluyor birde posterde ayrıyetten yazması kotü oluyor hani en azından küçültseniz daha iyi olur.

  7. Merhaba, gelecek aylarda RTT( desperados wanted dead or alive, desperados 3, commandos ) temalı posterler gelir mi? Ya da Marvel Ultimate Alliance 3 tekrar verilirse güzel olur.

  8. Haziran sayısında Mass Effect Legendary Edition için güzel bir inceleme ve poster bekliyorum sizden Level ekibi 🙂 Mass Effect evreni hakkında detaylar,kitapları,romanları hakkında bilgi verebilirseniz çok makbule geçer.

  9. 292.sayıda güzel bir Mass Effect posteri ve Mass Effect evreni yazısı bekliyorum sizlerden 🙂 Kitaplar,kronolojisi,easter eggler gibi şeylerden bahsedilirse on numara olur.

  10. Merhaba Level bey uzun zamandır derginizi alıyorum bi gta5 posteri veya vice city yakışır bence 😀 Ama hepimizi üzen konu posterlerin çift taraflı olması olabilir keşke 2 yerine 4 poster olsaydı tek taraflı daha iyi olurdu hem biz oyuncular hangi tarafı assak diye uzuuun uzun düşünmeyiz bence çok güzel olur yine de siz bilirsiniz 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler