div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL Ocak (#299) sayısı bayilerde!

- Advertisement -

Yeni yılın ilk sayısı, her zamanki gibi dopdolu içeriğiyle tüm Türkiye’de bayilerde!

Derginiz LEVEL’ın bu ayki kapak konusu, en kolay ulaşabileceğiniz hit oyunlardan biri olan Halo Infinite. Ülkemizde şimdiye dek hak ettiği popülerliği yakalayamayan oyunun Gamepass’in avantajını kullanıp kullanamayacağını merakla bekliyoruz. Elbette kocaman bir inceleme sizi bekliyor. Bunun yanında son dönemki en büyük heyecanımız olan Ready or Not’ın beta izlenimleri, seneler sonra MMORPG’lerin zirvesine yerleşen Final Fantasy XIV: Endwalker incelemesi ve daha nicesi de derginizde.

Bu ayın posterlerinde ise sizlerden yüzlerce istek alan Arcane yer alıyor. Geleneksel olarak 2022 yılı takviminizi de unutmadık. Bir de sürprizimiz var, bu ay posterler gerçekten dev. (48x68cm) yerine (70x90cm)

Dergiburda’dan satın almak için: https://dergiburda.com/product/detail/level

N11’den satın almak için:https://urun.n11.com/dergiler/level-dergisi-ocak-sayisi-P198193768

LEVEL Dergi İçeriği

- Advertisement -

#299
İLK BAKIŞ
Ready or Not
Giants Uprising
GRID Legends
Breakwaters
Age of Darkness: Final Stand
Super People
Century: Age of Ashes

DOSYA KONUSU
Game Awards ve Yeni Oyunları
2022’nin Film ve Dizileri

İNCELEME
Halo Infinite
Final Fantasy XIV: Endwalker
Shin Megami Tensei V
The Gunk
Thunder Tier One
Farming Simulator 2022
Football Manager 2022
GTFO
War Mongrels
Chorus
Solar Ash
Bright Memory: Infinite
Pokemon Shining Pearl & Brilliant Diamond
Guilty Gear -Strive-
Shadow Tactics: BotS – Aiko’s Choice
Among Trees
Happy’s Humble Burger Farm
Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale!!
Scarf
Propnight
Eastward
Industria
Epic Chef
Fights in Tight Spaces
Faraday Protocol
After the Fall
Prison Simulator
Sam & Max: Beyond Time and Space
Guilds of Dungeoneering
In Sound Mind

AYRICA
Board Game Talk
BUG: Bir Oyun Macerası
Cosplay Republic
Donanım İncelemeleri
Figürcünün Seyir Defteri
Hala Oynanır Mı? -Syberia-
Kare
Kültür Sanat
Mobil İncelemeler
Online
Otaku chan!
PhD

POSTERLER
Arcane: League of Legends
2022 Yılı Takvimi

Haberler

41 YORUMLAR

  1. Merhabalar, öncelikle 2022 için verdiğiniz poster ve takvim çok güzel 🙂 Sizden bir ricam olacak sanırım daha önce hiç Uncharted 1-2-3 posteri vermediniz ilerdeki sayılarda verir misiniz? Bu dergiyi takip eden bir sürü PS oyuncusu var onlar da mutlu olacaktır 🙂

  2. Hocam böyle olmadı ya… Arcane hayranı ve yeni yıl posterini bekleyen biri olarak üzüldüm. Keşke ek ücret ile ikisini ayrı olarak alabilsek.

  3. Merhaba severek takip ediyorum Rainbow Six Siege Posteri görmeyi çok isterim aktif olarak oyuncuları önemseyen ve yeni sezon getirmeye devam eden bir oyun olduğunu düşünüyorum saygılar..

    • Poster kağıdının bulunabilirliği çok düşük, fiyatı da korkunç rakamlara ulaştı. Elimizden geleni yapacağız ama poster verebilmek için zor zamanlar.

  4. Poster yapısı neden değişmiş, eski hali kesinlikle daha iyiydi. Ve neden poster sayısı 4 değil de 2 tane. Umarım bu bir seferliktir

    • Eski poster kağıdımız 48x68cm maalesef artık piyasada bulunamıyor. Bu sebeple 70x90cm’lik yeni bir kağıda geçtik ama seçenekleri araştırıyoruz.

  5. Yıllar önce South Park ve Attack on Titan oyunlarının posterlerini vermişsiniz. ileriki zamanlarda tekrardan verme ihtimaliniz var mı? Çünkü o posterlere ulaşabileceğim bir yer yok.

  6. Poster falan istemiyorum, yaptığınız işle harikasınız, ne olur bu zor şartlarda moralinizi yüksek tutarak bu inanılmaz dergilerle her gün bizi mutlu etmeye devam edin, çok seviliyorsunuz ?

  7. sniper elite 5 ve the outlast trials posterleri gelir mi? Bu sene bu oyunlar piyasaya sürülecek diye biliyorum. Posterleri gelirse çok iyi olur.

  8. Önümüzdeki ay DL2 ile Elden Ring aynı yüzde olmasın ne olur. Bir de, Fallout 76 veya Metro Exodus posteri verir misiniz önümüzdeki aylarda?

  9. 100.Sayıya özel demo cd vermiştiniz, 200.Sayıya özel tasarımı değiştirmiştiniz, 300.Sayıya özel ne düşünüyorsunuz? Ben olsam tek bir dev poster verirdim şimdiye kadarki en iyi oyunlardan karakterlerin olduğu bişey yapardım sizin düşünceniz nedir? cevaplarsanız sevinirim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler