div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL Temmuz (#281) sayısı bayilerde!

- Advertisement -

Normal hayatımıza dönmeye çalışırken önlemlerimizi de aksatmadığımız şu günlerde, LEVEL Dergisi de bomba gibi bir sayıyla tüm Türkiye’de bayilerde!

Bu ayın kapağında belki de son yılların en fazla konuşulan, en fazla tartışmaya yol açan oyunu var. The Last of Us Part II bizi akıllardan kolay kolay çıkmayacak bir maceraya sürükledi ve biz de 30 saat boyunca tüm hissettiklerimizi, kocaman bir dosya konusu şeklinde sizlerle buluşturduk.

Bu ay dosya konuları açısından da çok zengin. PlayStation 5 ve duyurulan oyunları hakkında ne biliyorsak sizlerle buluşturduğumuz bir dosya konusu ve LEVEL yazarlarının gözünden “E3 iptal edilmese en çok görmek istediğiniz oyun ne olurdu?” sorusunun cevabı bu ay sizlerle.

Ayrıca ayın ve muhtemelen önümüzdeki dönemin en çok konuşulacak yapımlarından Valorant’ın kocaman bir incelemesi, Silent Hill’e duyduğumuz özlemi giderebilecek gibi duran The Medium’un ilk bakışı, seneler sonra çok görkemli bir dönüş yapan Desperados III, o kadar da görkemli bir dönüş yapamayan Mafia II: Definitive Edition, Minecraft: Dungeons, The Elder Scrolls Online: Greymoor, Command & Conquer Remastered ve daha nicesi derginizde sizleri bekliyor.

Unutmadan, yoğun istekleriniz üzerine üçüncü kez The Last of Us Part II, dünyada sadece LEVEL okurlarına özel olarak tasarlanan Valorant, Mafia II: Definitive Edition ve Mortal Kombat 11 Aftermath posterleri de derginizle birlikte hediye.

Online olarak satın almak için:
N11: https://urun.n11.com/dergiler/level-dergisi-temmuz-sayisi-P198193768

LEVEL Temmuz (#281) içeriğini aşağıda görebilirsiniz.

- Advertisement -

LEVEL Dergi İçeriği

#281

-İLK BAKIŞ-
The Medium
Creep
DRIFT21
The Cycle
Shadow Arena

DOSYA KONUSU
PlayStation 5
Hayallerdeki E3!

İNCELEME
The Last of Us Part II
Valorant
Minecraft: Dungeons
Desperados III
Fortnite: Sezon 3
Disintegration
The Elder Scrolls Online: Greymoor
Mortal Kombat: Aftermath
West of Dead
Mafia II: Definitive Edition
Deck of Ashes
Command & Conquer: Remastered Collection
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Maneater
Operencia: The Stolen Sun
Waking
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
Huntdown
Summer in Mara
Those Who Remain
Fire Escape
Pro Cycling Manager 2020
SKYHILL: Black Mist
Poly Bridge 2
Bow to Blood: Last Captain Standing

AYRICA
Anarşist Remastered
Art Kaede
Cosplay Republic
Donanım İncelemeleri
Kare
Küheylan
Kültür Sanat
Mobil incelemeler
Online
Otaku chan!
PhD

POSTERLER
The Last of Us: Part II
Mafia II: Definitive Edition
..
Valorant
Mortal Kombat Aftermath


Haberler

56 YORUMLAR

    • Tüm kitapçılar, Migros, Carrefour ve büyük süpermarketlerde bulabilirsiniz. Ayrıca N11 ve Hepsiburada bayilerimizden de edinebilirsiniz, kapınıza kadar iletiyoruz. 🙂

  1. Derginizi haziran sayısıyla tanıdım ve beni sıkmadan okutan dergilerden biri belki yeni olduğum için bunu söylemek bana düşmez ama verdiğiniz hediye posterler çift taraflı olması okurlarınız için bi eksi. Posterleri bir kenara bırakırsak derginin gerçektende mükemmel. En çokta samimi bir anlatışla anlamanız güzel.

    • Ne güzel sözler, çok mutlu olduk. 🙂
      Posterin çift taraflı olması tamamen ekonomik bir zorunluluk, dört tek posterin maliyetiyle baş etmek imkansız. :/

  2. artvin de nasil edinile bilir derginize aboneyim arkadaslar im için soruyorum . aboneler için bir güzellik yapsaniz fena olmaz teşekkürlerr. türkçe gg

  3. Level dergisini ocak 2020 sayısı ile tanıdım ve tanıdığıma hiçbir şekilde pişman değilim. İlk başta posterler için aldım şimdi içeriği için alıyorum ayrıca derginizin içeriği çok dolu ve fiyatını fazlasıyla hakediyor keşke yeni sayı her ay değilde her hafta çıksa elinize sağlık level başarılarınızın devamını dilerim (not:pandemi nedeniyle mart ve nisan sayısını kaçırdın nasıl elde edebileceğimiz söylerseniz çok mutlu olurum)

  4. Witcher 3 dergisini veya posterini herhangi bir yerden temin etmem mümkün mü? İleriki dergilerde yeniden Witcher 3 konu edinmeniz mümkün mü? Biliyorum oyun 5 sene önce çıktı ama o zamanlar derginizi bilmiyordum ve şimdi koleksiyonuma eklemeyi gerçekten çok isterim.

  5. Önümüzdeki aylarda Ellie’nin gitar çaldığı (dergi kapağındaki fotoğraf) posteri de verebilir misiniz? Yatay olarak asmak için çok güzel duruyor.

  6. Dergilerinizi biraz daha sağlam yaparmısınız dergileriniz çok hassas ıslak bir el dokunduğunda hemen yırtılmaya başlıyor lütfen biraz daha sağlam yaparmısınız

  7. İyi günler, temmuz sayısını nerde bulabilirim n11 ve hepsiburada da gözükmüyor, dergiburdada da stokta yok gözüküyor. Last Of Us 2 ve Mafia 2 posterlerine erişmek istiyorum

  8. Merhaba iyi günler.Bu ürüne dış ambalajıyla beraber olarak nereden satın alabilirim acaba.X isimli bir siteden aldım fakat bana sadece dış ambalajının içindekiler yani dergi,poster vb bunlar geldi.Dış ambalajıyla beraber almak istiyorum.Böyle bir şansım varmı.İyi günler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler