div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mad Tanks 11 Mayıs’ta açılıyor

- Advertisement -

Ülkemizde NTT Game tarafından yayınlanan ve oyun severlerin heyecanla beklediği MMO Aksiyon oyunu Mad Tanks’in açılış tarihi belli oldu. Oyuncularına oldukça eğlenceli bir Tank savaşı deneyimi yaşatmaya hazırlanan Mad Tanks 11 Mayıs saat 17:00’de resmi olarak açılıyor.

Oyuncuları için eğlenceli, bir o kadar da heyecanlı bir açılış gerçekleştirmek isteyen Mad Tanks ekibi hazırladığı etkinlikler ile birbirinden güzel oyun içi ödüller dağıtacak. İşte Mad Tank açılış etkinlikleri;

1) Büyük Komutan Etkinliği

2) Uzman Tankçı Etkinliği

3) PvP Ustası Etkinliği

4) Diriliş Ustası Etkinliği

Etkinlikler arasında belki de en dikkat çekici olanların başında PvP Ustası etkinliği geliyor. PvP Ustası Etkinliği kapsamında 11-18 Mayıs tarihleri arasında en fazla PvP Savaşı galibiyeti elde eden 10 Mad Tanks oyuncusu 30 Günlük ARL44 tankı ve Özel Prototip Kamuflajı kazanıyor. nttgame.com

- Advertisement -

57WOX5

Bu etkinliklerin yanı sıra açılış gününde Mad Tanks ekibi oyuna girerek oyuncular ile sohbet edecek, oyun hakkındaki soruları cevaplayacak ve anlık etkinlikler düzenleyerek çeşitli ödüller dağıtacaklar.

MMO Aksiyon oyunu Mad Tanks açılış etkinlikleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tank oyunlarına ilgi duyan ve MMO Aksiyon oyunu Mad Tanks’i denemek isteyen tüm oyun severleri 11 Mayıs tarihindeki açılışa davet ediyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler