div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mafia III için iki yeni fragman!

- Advertisement -

2K ve Hangar 13 bugün Mafia III’ün “Vito – The Throwback” ve “The World of New Bordeaux – City Districts” adında iki yeni fragman yayınladı.

“Vito – The Throwback” fragmanı oyunculara yakında satışa çıkacak olan açık dünya suç oyunun önemli karakterlerini tanıtan altı bölümlük fragmanın serisinin dördüncüsü. Bu bölümde Mafia II’nin baş kahramanı, Mafia III’ten önce meydana gelen olaylar sırasında Empire Bay’den New Bordeaux’ya sürülmüş olan Vito Scaletta’yı tanıyoruz.

“Vito – The Throwback” fragmanında geçmişte yaşadığı olaylarca sarsılan, sabrının sınırları zorlandığında bile sadakatinden vazgeçmeyen ve daimi bir arkadaşı için intikam arayışına çıkmış bir adam hakkında bilgi sahibi oluyoruz.

The World of New Bordeaux Gameplay fragmanında ise oyuncuların Mafia III’teki New Bordeaux şehrinde gezecekleri farklı Şehir Bölgeleri tanıtılıyor.

“The World of New Bordeaux – City Districts” fragmanında ana karakterlerimizin evim dediği şehirdeki farklı mahallelerde bir gezintiye çıkacak ve İtalyan mafya babası Sal Marcano’nun yönetimi altındaki gizli yeraltı ağına bir göz atacaksınız. Frisco Fields’ın özenle biçilmiş çim bahçelerinden Lincoln Clay’in Delray Hollow’daki evine kadar pek çok yeri görecek ve yüzeyin altında ne tür suç aktivitelerinin döndüğünü fark edeceksiniz.

- Advertisement -

Basın bültenlerinden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler