div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Manganime Türkiye Sonbahar Sezonunu tamamlıyor!

- Advertisement -

Manganime Türkiye Anime film gösterimi ve atolyeleri, Sonbahar sezonunu tamamlıyor!

Kasım ayı etkinliğinde, bol ödüllü “Sarusuberi: Miss Hokusai” yer alacak
1 Kasım, İstanbul; mangAnime Türkiye sitesinin anime film gösterimi ve atölye çalışmaları, 2016’nın Sonbahar sezonunu tamamlıyor. Bu sezonun son animesi, uluslararası festivallerden bolca ödül almış “Sarusuberi: Miss Hokusai” olacak.
2015’in Eylül ayından beri düzenlenmekte olan mangAnime Türkiye anime film gösterim ve atölye etkinliklerinde, her ay önemli bir anime film klasiği gösteriliyor ve ardından da çözümlemesi ile izleyicilerle sohbet yapılıyor. Atölye bölümlerinde filmlerin yapımından, konularından, temalarından, hikayelerinden, karakterlerinden ve çeşitli ayrıntılarından bahsediliyor. Tasarım Atölyesi Kadıköy’de düzenlenen her atölye sonundaki çekilişlerde, etkinliğe katılanlar arasından bir kişi, Kuzgun Çizgiromanevi’nin hediyesi olan bir Türkçe manga seti kazanıyor.

12 Kasım 2016 (Cumartesi) tarihinde düzenlenecek etkinlik, tüm sinema ve anime meraklılarına açık ve ücretsizdir. Etkinliğin başlangıç saati 13:00, bitiş saati 17:00 şeklindedir. Gösterilen bütün filmler Japonca seslendirmeli ve Türkçe altyazılıdır.
Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK)
Rasimpaşa Mah. Duatepe Sok. 61, Kadıköy, 34722 / İstanbul
http://takortak.org/atolye/kadikoy/

12 Ekim Cumartesi tarihli etkinlikte, en önemli klasik Japon sanatçılarından Hokusai’nin ve kızının hayatının anlatıldığı anime film “Sarusuberi: Miss Hokusai” işlenecek.
Sarusuberi: Miss Hokusai
Yıl: 2015
Süre: 90 dk.
Dil: Japonca seslendirme, Türkçe altyazı
Tür: Biyografi, drama, sanat
Yapım: Production I.G
Yönetmen: Keiichi Hara
Orijinal Hikaye: Hinako Sugiura (Sarusuberi)
Senaryo: Miho Maruo
Müzik: Harumi Fuuki, Yo Tsuji
Karakter Tasarım: Yoshimi Itazu
Sanat Yönetmeni: Hiroshi Ohno

manganimetr-miss-hokusai-poster

1814 yılının Japon başkenti Edo, her türden insana evsahipliği yapmakta. Samuraylar, tacirler, soylular, köylüler, sanatçılar… ve belki de doğaüstü varlıklara bile. Şehrin sakinlerinden ikisi, ünlü sanatçı Tetsuzo ve 23 yaşındaki üçüncü kızı O-Ei. Tetsuzo’yu tüm dünya uzun zaman sonra Katsushika Hokusai olarak tanıyacak; hatta Renoir, Van Gogh, Monet ve Klimt gibi dev ressamları bile etkileyecek. Ama pek az kişi, ona tüm hayatı boyunca destek olan kızını bilir. İşte bu hikaye, Usta Hokusai’nin kızının bilinmeyen öyküsü…
“Bakemono no Ko” anime film gösterim ve atölyesi için Facebook etkinlik sayfasına bu linkten gidebilirsiniz: https://www.facebook.com/events/103662550110632/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler