div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MangAnime Türkiye Anime Film Gösterim ve Atölyelerinin dördüncüsü geliyor!

- Advertisement -

9 Mayıs, İstanbul; mangAnime Türkiye sitesinin, Haziran’a kadar her ayın ikinci Cumartesi günü düzenlenecek anime film gösterim ve atölye çalışmaları devam ediyor.

Mayıs ayı etkinliğinde, bir aksiyon klasiği olan Ninja Scroll işlenecek

Etkinlik dizisinde her ay önemli bir anime film klasiği gösteriliyor ve ardından da çözümlemesi yapılıyor. Atölye bölümlerinde filmlerin yapımından, konularından, temalarından, hikayelerinden, karakterlerinden ve çeşitli ayrıntılarından bahsediliyor. Tasarım Atölyesi Kadıköy’de düzenlenecek olan her atölye sonunda yapılacak çekilişlerde, etkinliğe katılanlar arasından bir kişi, Kuzgun Çizgiromanevi’nin hediyesi olan bir Türkçe manga seti kazanacak.

Etkinlikler tüm sinema ve anime meraklılarına açık ve ücretsiz, tüm etkinlikler için başlangıç saati 13:00, bitiş saati 17:00. Gösterilecek bütün filmler Japonca seslendirmeli ve Türkçe altyazılı olacak. 2016 yılı ilk yarısını tamamlayacak Mayıs ve Haziran etkinliklerin tarihleri aşağıdaki gibi:

– 14 Mayıs 2016, Cts. / Ninja Scroll (Merve Çay, Bülent Tellan)

– 11 Haziran 2916, Cts. / Escaflowne: The Movie (Burak N. Aydın, Merve Çay, Bülent Tellan)

Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK) Rasimpaşa Mah. Duatepe Sok. 61, Kadıköy, 34722 / İstanbul

- Advertisement -

14 Mayıs Cumartesi tarihli dördüncü etkinlikte, ninja temalı bir aksiyon ve korku klasiği olan Ninja Scroll işlenecek.

Ninja Scroll

Yıl: 1993

Süre: 92 dk.

Dil: Japonca seslendirme, Türkçe altyazı

Tür: Korku, aksiyon, drama, fantastik

Yapım: Madhouse

Yönetmen: Yoshiaki Kawajiri

Orijinal Hikaye: Yoshiaki Kawajiri

Senaryo: Yoshiaki Kawajiri

Müzik: Kaoru Wada

Karakter Tasarım: Yoshiaki Kawajiri, Yutaka Minowa

Feodal Japonya: klanların ve savaşçıların mütemadiyen çarpıştığı, kılıçların ve politik manevraların içiçe geçtiği karmaşık bir dönem. Jubei Kibagami böyle bir zamanda, efendisiz bir kılıç ustası olarak para için çalışmakta ve oradan oraya gezinmektedir. Başını derde sokmadan yaşamaya çalışan Jubei, bir kunoichi (kadın ninja) olan Kagerou ile karşılaşınca her şey bir anda değişir. Kagerou, bir hastalık yüzünden gizemli şekilde yok olmuş bir köyü araştırırken, karşısına insanüstü güçleri olan ninja savaşçıları çıkar. Kagerou’yu bunlardan birinden kurtaran Jubei, ister istemez kendinden çok büyük ve kontrol edemeyeceği olaylara karışacağının farkında değil. Jubei’nin kaderinde, fantastik yeteneklere sahip ölümcül ninjalar, geçmişinden gelen tehlikeli bir düşman ve ülkeyi kana bulayarak ele geçirmeye çalışan bir grup var. Bunların hepsi ile savaşıp, hayatta kalmak mümkün olacak mı?

Ninja Scroll anime film gösterim ve atölyesi için Facebook etkinlik sayfasına bu linkten gidebilirsiniz.

mangAnime Türkiye - Anime Gösterim ve Atölye - Ninja Scroll

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler