div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ManMade’in Kickstarter kampanyası başladı

- Advertisement -

İstanbul’da geçen ve yapay zekaların hakim olduğu distopik bir geleceği anlatan bilim kurgu macera oyunu ManMade’in oynanabilir prototipi oyunculara sunuldu. ManMade, hem PC kullanıcıları için hem de sanal gerçeklik gözlüğü olan kullanıcılar için iki farklı versiyon olarak deneyimlenebiliyor.

5 Haziran tarihinde başlayacak olan Kickstarter kampanyasının hedefi ise €43.000. Yapımcının hedefi bu rakama ulaşarak oyunda sunulan deneyimi geliştirmek ve genel kaliteyi artırmak. Firma yükselen beklentileri karşılayabilmek için gerekli deneyime sahip olduklarını düşünüyor ve bu deneyimi oyuna yansıtabilmek için gerekli zaman ve fona ulaşabilmek için de topluluk fonlaması yoluna gittiklerini belirtiyor.

TÜRKİYE’NİN İLK SİNEMATİK VR OYUNU
ManMade’de, Anika ve Kaan isimli iki ayrı oynanabilir karakter bulunuyor. Oyuncular, dünyayı, bir birinden farklı geçmiş, kültür ve inançlara sahip iki farklı kişi gözünden deneyimleyebilecekler. Fütüristik bir dedektiflik deneyimi sunan oyunda, macera boyunca gerçekleşen detaylara dikkat etmek oyunun gidişatı açısından önem taşıyor. Mekanları keşfetmek, zor durumların üstesinden gelmeniz, gerçeği ortaya çıkarmanız ve insanları ikna etmeniz için gerekli bilgiyi sağlayacak.

Gerçek aktör ve performansların kullanıldığı oyunda, aktörlerin yüzlerini dijital ortama aktarmak için 3 boyutlu tarama yöntemi kullanıldı. Aktörlerin vücut hareketlerini yakalamak için IKinema, yüz hareketlerini yakalamak için ise FaceWare teknolojisinden faydalanıldı.

SUNUCUYU HACKLE, YAKALANMA, HIZLI DAVRAN, DAHA HIZLI KARAR VER!
Oynanabilir prototip bir sunucu odasında geçiyor. Kaan, hala hayatını değiştiren olayın faillerini tespit edememiştir ve kafasındaki sorulara cevap aramaktadır. Bilinmeyen bir numaradan gelen mesaj, çalıştığı şirketin bu olayların sorumlusu olduğunu Kaan’a bildirmektedir. Kaan hayatını mahveden kişilerle aynı şirkette çalışma fikrini kabullenemez ve mesajda belirtilen sunucu odasına girmeye karar verir. Tereyağından kıl çeker gibi kolay olacağını düşündüğü bu sunucuya giriş denemesi, düşündüğünden çok daha zorlu ve tehlikeli bir hal alacaktır.

ManMade 5 Haziran 2018’de (bugün) Kickstarter’a çıkıyor. ManMade, HTC Vive, Oculus Rift, PC, PlayStation ve PlayStation VR platformlarında yayınlanacak. Oyun hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyaya destek olmak için Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler