div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MARVEL Future Fight’a Doktor Strange geliyor!

- Advertisement -

MARVEL Future Fight, son güncellemesinde Doktor Strange’i oyuncularıyla buluşturuyor.

Doktor Strange filminin vizyona girmesiyle aynı anda güncellenen MARVEL Future Fight, yeni karakter ve içerikler de oyunca heyecan katıyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olan Netmarble, mobil RPG oyunu MARVEL Future Fight’ın yeni güncellemesinde Yüce Büyücü olan Doktor Strange’i oyun severlerin beğenisine sunuyor. Doktor Strange’i, filminin vizyona girmesiyle aynı anda oyuna ekleyen MARVEL Future Fight, 8 diğer güçlü karakter ile birlikte yeni savaş içeriği ile de heyecanlı anlar yaşatıyor.

MARVEL Future Fight, Doktor Strange ile birlikte oyuna eklediği 8 yeni karakter arasından Mordo, Wong ve Kadim Kişi’yi Doktor Strange temalı kostümlerle savaştırıyor.

Mistik Sanatlar Üstadı’nın dramatik yolculuğunu PvE içeriği “Epik Görev”de takip edebilen MARVEL Future Fight oyuncuları, görevlerini tamamlamaya Kategori-2 Doktor Strange ile başlayarak Doktor Strange’in Yüce Büyücü’ye dönüştüğü talihsiz kazanın sebebini öğreniyor.

Film içeriğinin yanında PvP severler için “Tepenin Kralı”nı oyuna katan MARVEL Future Fight, Gölgediyar’ın son katına varan ve Tahtı ele geçirmek isteyen oyuncularını sevindiriyor. Bununla beraber, ilk Efendi ve meydan okuyanlar taht için birbirleriyle savaşmaya devam ediyor.

Netmarble Pazarlama Kurulu Başkanı, Seungwon Lee “MARVEL Future Fight, Marvel evrenine bağlı kalan en iyi mobil oyunlardan biri olarak değerlendiriliyor. Biz de bunu korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm dünya “Doktor Strange”i izlerken, biz de oyuncularımızın Marvel Evreni’nin en güçlü Süper Kahramanlarından biriyle oynamalarından mutluluk duyuyoruz.”

- Advertisement -

Yeni MARVEL Future Fight içerikleri şunlardan oluşuyor:
● Doktor Strange’in Takımı: “Doktor Strange” temalı sekiz yeni karakter kostümleriyle birlikte oyunda yer alıyor. Doktor Strange, Mordo, Wong, Kaecilius, Kadim Kişi, Satana, Hellstrom ve Clea MARVEL Future Fight takımda.
○ Doktor Strange – Ünlü doktor Stephen Strange geçirdiği bir kaza sonucu ellerini yaralar. Tedavi arayışı onu Kadim Kişi’nin rehberliğinde mistik sanatları keşfetmeye yönlendirir. Doktor Strange, artık mistik güçlerini gerçekliğimizi doğaüstü tehditlerden korumak için kullanıyor.
○ Mordo – Kadim Kişi’nin güçlü öğrencilerinden biri ve Doktor Strange’in yeni müttefiği.
○ Wong – Doktor Strange’in sadık dostu ve yanında savaşan güçlü müttefiği.
○ Kaecilius – Kadim Kişi’nin eski öğrencisi Kaecilius, güce olan ilgisi yüzünden yozlaşmış.
○ Kadim Kişi – Doktor Strange’in gizemli akıl hocası.
○ Satana –İblis’in kızı, succubusları çağırabilir ve düşmanlarını cehennem ateşi ile yakabiliyor.
○ Hellstrom –İblis’in oğlu ve Satana’nın ağabeyi. Hellstrom, Rakiplerini kara büyü ve Netheranium mızrağı ile alt edebiliyor.
○ Clea – Kara Boyut’un prensesi, Doktor Strange’in eşi. Faltine ırkından ve düşmanlarını büyü ile alt edebiliyor.
● Yeni kostümler: Doktor Strange, Mardo, Wong ve Kadim Kişi, “Doktor Strange” filminden esinlenen kostümlere sahip olacaklar.
● Epik Görev: Epik Görev, şu ana kadar MARVEL Future Fight’ta bir kahramana adanan ilk içerik. Doktor Strange’in yolculuğunu içeren görevde oyuncular, Kademe-2 Doktor Strange ile görevleri tamamlayarak ilerleyebiliyor.
● Tepenin Kralı: Gölgediyar’ın son katını ilk fetheden oyuncu Efendi olacak. En sonunda onun gibi son katı fetheden rakipleriyle taht için zorlu bir savaşa girecek.
● İttifak Savaşı Geliştirmeleri: İttifak Savaşı Süper Mod ile artık daha yüksek bir zorluk seviyesine sahip. Önceki oyunlarda, Meteor Savaşı ve Baş Düşman savaşı ilk tamamlandığında otomatik olarak meydan okuma moduna geçiliyordu. Artık oyuncular, İttifak Savaşı skorlarını geliştirirken devamlı olarak kahraman alabilecek.
● Diğer: Zaman Savaşı otomatik oynama x10 fonksiyonu eklendi. Boyut Yarığı aramasını hızlandırmak için otomatik tekrar ara fonksiyonu yenilendi.

MARVEL Future Fight’a App Store® ve Google Play™’den ulaşılabilir.

App Store®: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796
Google Play™: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight hakkında daha fazla bilgi için : http://marvelfuturefight.netmarble.com

mff_v260_image

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler