div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mobil strateji RPG oyunu War of Crown şimdi yayında!

- Advertisement -

Strateji RPG oyunu War of Crown şimdi dünya genelinde App Store ve Google Play’de yerini aldı.

GAMEVIL tarafından yayınlanan ve ASONE GAMES tarafından geliştirilen War of Crown strateji severlere kaliteli bir taktik oynanış, gerçek zamanlı PVP ve güçlü bir hikaye sunuyor.

War of Crown, Deathgard ordusunun Crown of Greed adını taşıyan Açgözlülük Tacı uğruna harabeye çevirdiği topraklarda geçiyor. Onları yenmek ve bu acımasız savaşı sonlandırmak artık Eshirite, Elf dostu Lylis ve liderleri Arendal’ın elinde.

War of Crown, eşsiz mobil deneyimi ile strateji RPG oyunlarının sunduğu “strateji” kısmına odaklanıyor. Bu türün hayranları mevcut kontrol ve taktik seçeneklerini çok beğenecek. Oyuncular kolay bir şekilde ve basit dokunuşlarla kamera dahil savaşa her yönden müdahale edebilir. Savaş meydanlarının zengin manzara görselleri ve tüm seviyelerdeki geniş kapsamlı tasarımlar müttefikler ve düşmanlara zafer şansı sunuyor. Oyuncular şan ve şöhret için çeşitli sınıflar, temel nitelikler ve becerilerden oluşan takımlar oluşturmalı. Tüm birim ve beceriler, genel oyun deneyimini geliştirmek maksadıyla şirin animasyonlarla canlandırıluyor.

Rekabeti seven oyuncular gerçek zamanlı savaşlarda becerilerini sergileyebilir. War of Crown’un PvP savaşları tamamen eşzamanlı olup, optimize edilmiş sunucu teknolojisi sayesinde oyuncuların maçlara sorunsuz bir şekilde katılmasını sağlıyor. Her oyuncu maç başlamadan önce kendi takımını bireysel tercihlerine göre oluşturabilir. Katılımcıların sıralamalarına göre ödüller alacağı bir de sıralama sistemi mevcut.

Şu anda İngilizce, Fransızca ve Almanca dil seçenekleri ile mevcut olan War of Crown, yayıncı Gamevil’in açıklamasına göre Türk oyuncuların talepleri doğrultusunda Türkçe dil seçeneğini de dahil edebilir.

War of Crown şimdi dünya genelinde App Store ve Google Play’de mevcut.

- Advertisement -

War of Crown dünyasına dair ilk izlenimi alttaki fragmandan edinebilirsiniz:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler