div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Age of Ships Android ve iOS’a çıktı!

- Advertisement -

Mobil oyun sektörünün gelişimi hemen hemen her oyun türü için sürüyor. Günümüzde oyun yapımcılarına en çok para kazandıran sektörlerin başında geliyor. Yapımcılar ise elbette bu platformlara seve seve yeni oyunlar yapıyorlar. Biliyorsunuz son zamanlarda savaş araçlarına olan ilgi oyun sektöründe bir hayli arttı. Tanklar, savaş uçakları ve savaş gemilerine gösterilen ilgi beklenenden bile büyük oldu. Wargaming’in meşhur üçlüsü, War Thunder ve son zamanlarda Armored Warfare gibi isimler savaş araçlarının ne denli popüler hale geldiğini kanıtlar nitelikte.

Elbette bu oyun türü de mobil platformlara sıçradı. World of Tanks’ın mobil oyununu zaten görmüştük. Bu defa savaş gemileri bazında olan bu sıçrayış Age of Ships ile devam ediyor. Age of Ships yukarıda saydığım oyunlara göre daha düşük bütçeye sahip görsel olarak daha kötü bir yapım. Ancak yönettiğiniz savaş gemilerinin her biri tarihsel gerçeklikten alınma. iOS ve Android platformlarda yer alan oyunu Campaign modda oynayabildiğimiz gibi diğer oyuncular ile PvP savaşlarına da girebiliyoruz. Diğer oyuncular ile ittifaklar kurabiliyor, 200’ün üzerinde yer alan gemi çeşidiyle güçlü bir filo kurmaya çalışıyoruz. Bu filo da kruvazörler, muhripler, uçak gemileri vea diğer savaş gemisi türlerinden oluşabiliyor. Ayrıca bu gemileri teçhizat yönünde geliştirmek de mümkün.

Age of Ships’e android cihazlarınız için Google Play’den iOS cihazlarınız için AppStore’dan ulaşabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler