div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Age of Wushu’dan mobil atılımı!

- Advertisement -

Age of Wushu’yu biliyoruz. Snail Games’in Çin dövüş sanatlarını MMORPG türüne uyarlayan popüler oyunu Age of Wushu, her ne kadar beklediği oyuncu miktarına ulaşamasa da kendine has bir oyuncu kitlesi oluşturduğu bir gerçek.

Snail Games anlaşılan bu oyuncu kitlesini de yanına alarak yepyeni bir yöne adıma atmak istiyor ki yapımcı ekip oyunun iOS platformuna hazırlandığını duyurdu. Age of Wushu Dynasty oalrak duyurulan olarak duyurulan bu yapım Çin kültürünün geleneksel dövüş sanatlarını mobil cihazlarımıza getirecek. PC versiyonundaki özellikler iOS’a optimize edilmeye çalışılacak.

Yapımcı ekibin en önemli isimlerinden biri olan Jim Tsai, bu yeni mobil oyunda oyuncuların PC versiyonundaki Age of Wushu gibi hissetmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Buna ek olarak oyunu mobil cihazlara optimize ederken tasarım prensiplerini göz önünde bulundurarak eşsiz bir dövüş sanatları dünyası yaratmak için çabaladıklarını belirtti.

wushu

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler