div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Angel Stone’a güncelleme!

- Advertisement -

Mobil oyun sektöürüne hızlı bir giriş yapan FINCON’un oyunu Angel Stone tüm dünyada IOS ve Android’e çıktı ve üç ay gibi kısa bir dönemde 6,5 milyondan fazla kez indirildi.

Free-to-play bir oyun olan Angel Stone’un yapımcısı FINCON anlaşılan o ki bu oyuna bir hayli özenle bakacak. Oyunun yeni güncellemesi 2.0 ile FINCOn getirdiği PvP içerikleriyle Angel Stone’u e-sspor dünyasına adapte etmeye çalışıyor gibi görünüyor. Gelelim bu yeniliklere.

Oyuna iki adet yeni PvP modunun eklendiğini duymak Angel Stone oyuncuları için sevindirici olacak. Team Deathmatch ve Coliseum olarak adlandırılan bu iki modda dereceli maçlara girebileceğimiz gibi normal savaşlar da verebileceğiz. Bu maçlarda 1v1 veya 6v6 savaşlar gerçekleştirebileceğiz. Ayrıca istersek bu savaşları Observer modu sayesinde izleyebileceğiz. Bu modların dışında yeni Artifact sistemi ve lonca buffları karakterimizi geliştirmek için farklı fırsatları da oyunculara sunacak.

Wallpaper_PC_Shadow_Mage-1920X1200

Haberler

1 Yorum

  1. ya abi bana Gİgantic betasına girebilirsiniz diye e-posta geldi. Ama bi indirme linki falan yok yani ben bulamadım. bir de windows 10 gerekli mi oynamak için bende 8.1 var belki ondan olmuyordur diyede düşünüyorum aslında. bilginiz varsa paylaşır mısınız? (dergiyi okudum ama orda yazmıyo sanırsam karakter bilgileri vardı.)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler