div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Asus’tan oyun canavarı: ZenFone 2

- Advertisement -

Yapılan benchmark testlerine göre aynı anda takılmalar olmadan beş oyunu çalıştırma başarısı gösteren ASUS’un 4GB RAM’e sahip ZenFone 2 akıllı telefonu, konsol kalitesinde oyun keyfini cebe taşıyarak oyun severlere bambaşka deneyimler yaşatıyor. Ayrıca 4,5G bağlantını da destekleyen telefon online oyunlarda da üst düzey performans sunacak.

Dünyanın ilk 4GB dinamik bellekli akıllı telefonu ASUS ZenFone 2, sunduğu performans ile oyun severler arasında ses getiriyor. ZenFone 2 sahipleri, 2,3 GHz’e varan Intel 64-bit Atom işlemcisinin yanı sıra telefonun sahip olduğu 4GB RAM sayesinde oyun oynarken daha önce yaşamadıkları bambaşka deneyimler yaşıyor.

ZenFone 2, yüksek performansı ile mobil oyun tutkunlarını hızın ve performansın doruklarına taşıyor. Telefon özellikle işlemci ve RAM’e ağır yük bindiren gelişmiş 3D oyunlarda, oyun severlerin oyunları kesintisiz oynamalarına imkan tanıyor. Yapılan benchmark testlere göre aynı anda takılmalar olmadan beş oyunu çalıştırma başarısı gösteren ZenFone 2, hiçbir sorun çıkarmadan gayet yumuşak geçişlerle farklı oyunlar veya uygulamalar açılabiliyor. RAM’e yük performans oyunları oynamayı seven oyuncular için Asus Zenfone 2, en başarılı telefonların başında geliyor.

Zenfone2_family

ZenFone 2’nin CPU/GPU performansı da uzun süreli oyun oynayanlara kesintisiz oyun oynama fırsatı sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca bu kadar güçlü performans sergilemesine karşın sahip olduğu BoostMaster hızlı şarj özelliği ile yalnızca 39 dakikada şarjının %60’ı dolan telefon bu açıdan da oyun severlerin ilgisini üzerine topluyor. Yapılan benchmark testlerinde yalnızca 5 dakika içerisinde yüzde 17 oranında şarj olarak en yakın rakibine açık ara fark atan Asus Zenfone 2, 15 dakika içerisinde ise yüzde 32 oranında şarj olarak yine birincilik koltuğuna oturuyor.

4,5G ile online oyunlarda tam kontrol
4 GB RAM’inin yanında ASUS ZenFone 2’nin içerisinde bulunan 2,3 GHz saat hızındaki 64-bit’lik Intel Atom işlemcisi yüksek performans isteyen oyunların üstesinden kolaylıkla gelebilecek bir güce sahip. Cihazın 1920x1080p Full HD çözünürlükteki IPS ekranı sayesinde oyuncular, görsel şenlik sunan oyunlardan her açıdan zevk alabiliyor. Konu mobil oyunlar olunca ekranın yanında önemli olan diğer bir özellik ise dokunmatik ekranın tepkime süresi. Özellikle dokunmatik kontrole dayalı mobil oyunlarda bu özellik daha da önem kazanıyor. ASUS ZenFone 2’nin 60 ms tepkime süresi sürekli bu açıdan da oyun severlerini karşılıyor. Ayrıca 3,9 mm inceliği sayesinde aksiyonun bol olduğu anlarda da oyun severlerin cihazı kolaylıkla kavraması mümkün hale geliyor. ZenFone 2’de oyun oynamanın bir avantajı da kasanın %72’sinin ekrandan oluşması. Ayrıca çift sim kartı da destekleyen ZenFone 2; 4G/LTE bağlantısı ile Türkiye’de 1 Nisan 2016’da kullanıma girecek 4,5G teknolojisine de hazır. Böylece oyun severler, internet üzerinden arkadaşları ile birlikte karşılıklı oyun oynarken de en üstün performansla oyunlardan keyif alabilecek.

ZenFone 2; Android 5,0 Lollipop yüklü ASUS ZenFone 2’nin 32GB (2,3 GHz işlemci) ve 64GB (2,3 GHz işlemci) depolamaya sahip modelleri ve cazibe kırmızısı, buzul grisi, saf altın renk seçenekleriyle uygun fiyatlarda kullanıcıların beğenisine sunuluyor:

- Advertisement -

ZenFone 2 (ZE551ML) 2,3 GHz/4GB 32GB ROM: 1.119 TL
ZenFone 2 (ZE551ML) 2,3 GHz/4GB 64GB ROM: 1.499 TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler