div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Avalanche Studios’un mobil macerası başladı

- Advertisement -

Bir çoğumuzun Just Cause serisi ile tanıdığı ve yakında piyasaya düşücek Mad Max oyununun da yaratıcısı olan Avalanche Studios, Rumble City ile mobil platformda şansını deniyor.

Normalde başınıza her şeyin gelebileceği (bkz. Just Cause) açık dünya oyunları yaratmasına alıştığımız şirketin yeni projesi ise alışılageldiğin çok dışında. Strateji bazlı bir mobil board oyunu olarak tasarlanan Rumble City’nin başrollerinde ise motorcular ve sokak serserileri var.

Avalanche Studios ‘un yaptığı açıklamada oyunu “ taktiksel oyunları seven ve 1960lar motorcu kültürüne bağlı olan çekirdek kadronun tutku projesi “ olarak gördüklerini, hatta kendi aralarında oyuna “ motorcu satrancı” olarak hitap ettikleri söylenirken, Yeni Executive Şef Pim Holfve yaptığı açıklamada “ Ekip Rumble City’i önüme getirdiği anda onlara ilk söylediğim şey bu karakterleri bütün dünyanın tanıması gerektiğiydi. Evet bu oyun yapmaya alıştığımız açık dünya deliliklerinden çok farklıydı ama bir yandan da içindeki kara mizah bana oyunun aslında ne kadar bize ait olduğunu söylüyordu.” dedi. Bakalım, 9 Temmuz ‘da piyasaya çıkan oyun, oyuncular arasında da üreticileri arasında yarattığı büyüyü yaratabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler