div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade Waltz ile sınırsız macera sizi bekliyor!

- Advertisement -

Koreli lider oyun şirketi Netmarble Games (“Netmarble”), son mobil oyunları Blade Waltz’un 153 ülkede iOS ve Android cihazlar için piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Aksiyon dolu RPG oyunu, harika grafikler, zorlayıcı tehlikelerle dolu hikaye tabanlı bölümler ve her biri çocukluklarında kaderlerini değiştirecek mücadelelerle uğraşmış üç ilgi çekici ana karakterin liderliğinde merak uyandırıcı bir senaryonun birleşimini sunuyor.

Oyuncular, ebeveynlerinin intikamını almak üzere yola çıkmış “Yarı Elem” soyundan güçlü bir kılıç kullanıcısı olan Starfell ya da ağır mekanik zırh ve silahlarla büyük hasar verebilen Gordon ve ödül avcısı olarak yaşayıp çift tabanca tercih eden ve artık tamamen insana dönüşmüş eski bir Elem olan Ellie gibi karakterleri kontrol etme şansına sahip olacaklar.

Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, yaptığı açıklamada; “Blade Waltz, yeni bir aksiyon RPG ve kusursuz bir işleyiş arayan oyunculara fazlasıyla eğlenceli bir tecrübe sunuyor Blade Waltz’un hem karakterlerini geliştirme eğlencesi isteyen, hem de kendilerini kaptıracakları yoğun bir aksiyondan uzak kalmak istemeyen oyuncular arasında popülerlik kazanması bekleniyor” dedi.

Bugünden itibaren on gün içerisinde oyuna giriş yapan herkes çeşitli oyun içi hediyeler kazanacak. Oyuncular yolculuklarında yardımcı olması için üç sınırlı sürüm silah ve kostüm ile 200 mücevher elde edecekler.

Polygon Games Co.Ltd tarafından geliştirilen Blade Waltz oyun içi ödeme seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/blade-waltz/id982428315
Google Play: market://details?id=com.netmarble.mist

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler