div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Champions kapalı betada!

- Advertisement -

MOBA sektörünün ilerleyişi durdurulamaz bir şekilde gerçekleşiyor. Her geçen gün yeni bir oyunun örneğini gördüğümüz bu tür mobil platformlardan da geri kalmayacak gibi görünüyor. MOBA’nın mobil platformlarındaki temsilcilerinden biri olacak olan Call of Champions’dan yeni bir haberimiz var.

Android ve iOS platformunda boy gösterecek olan Call of Champions verilen bilgilere göre kapalı betaya geçti. Açıkçası yapımcıları bu testleri neden kapalı beta testleri olarak adlandırdığını da anlamış değilim zira isteyen herkes Google Play veya AppStore’dan oyunu indirip iPhone, iPad veya android cihazında oyunu oynayabilir. Ayrıca oyuna yeni arkadaşlarınızı davet ederseniz bir haftalık premium üyelik kazanabileceksiniz. Bu yükseltme size karakter gelişimini hızlandıracak %50 daha fazla tecrübe puanı ve daha fazla şampiyona sahip olmanızı sağlayacak %50 daha fazla altın kazanma imkanı sunacak. son olarak ise oyunun basit bir oynanışa ve mobil platformalara uygun olarak 5-10 dakikalık maçlar içerdiğini belirtmek isterim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler