div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EvilBane için yeni güncelleme!

- Advertisement -

Netmarble Games (“Netmarble”), heyecan verici mobil aksiyon RPG EvilBane için Gizli Mezarlık adlı yeni bir macera bölümüyle, yeni büyülü silah Yıldırım’ı da kapsayan bir güncellemenin geçtiğimiz günlerde geldiğini ve bunun şerefine bir etkinlik düzenlendiğini duyurdu.

Bazı bölümlerde sürekli olarak zayıflatıcılar meydana getiren özel bir nesneye sahip olan yeni bölge Gizli Mezarlık, oyunculara sadece baş düşmanlar değil, bu özel nesneden faydalanmayı gerektiren stratejik bir oynama imkanı da sunacak. Kolay, normal ve zor olmak üzere üç zorluk seviyesine sahip olan bölüme yalnızca Hikaye’nin 7. Bölüm’ünü tamamlayan oyuncular girebilecek.

Yeni gelen büyülü silah, oyuncuların en sevdiği set olan Kıyamet serisine ait. EvilBane’e yeni eklenen ve geniş alanlara dağılmış düşmanlara saldırmak üzere bir ejderha getiren Çağırma: Ejderha yeteneği ise oyundaki en güçlü özelliklerden biri. Her biri bir kahramana özel olacak şekilde toplam üç adet de Yıldırım silahı duyurulmuş bulunuyor.

EvilBane için gelen son güncellemenin şerefine, Netmarble çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Öncelikle, Kıyıdaki Uçurum, Gölge Limanı ve Gizli Mezarlık’ın belirli bölümlerini tamamlamak, garantili olarak Efsanevi Küre Seçici ve Epik Zırh Küresi gibi hediyeler getirecek.
Bunların yanında, Epik veya Efsanevi silahları geliştiren oyuncular Yenileme Parşömeni, etkinlik akın baş düşmanından Buz Küresi toplayan oyuncular ise Buz Zırhı kazanacak.

Black Friday fırsatları

EvilBane ayrıca 16-23 Kasım tarihlerinde Black Friday fırsatları da sunacak. Oyuncular bu süre zarfında Yıldırım silahının eklenmesi şerefine hazırlanmış bir paketi edinebilirken, çeşitli büyülü silah, kristal ve altın ürünleri içeren bazı paketler de 24 Kasım 2016 tarihinden itibaren yüzde 81’e varan indirimlerle satın alınabilecek.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir.

- Advertisement -

App Store: http://buff.ac/4cIt
Google Play: http://buff.ac/4cIu

1479379558_evilbane_kiyamet_silahi

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler