div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Galak-Z seneye mobil cihazlara gelecek!

- Advertisement -

GungHo Online Entertainment America tarafından yayınlanan uzay temalı roguelike (veya sevgili Kayra Keri Küpçü’nün muhteşem yorumuyla, “ölmeli oyun!”) oyun mobil cihazlar için de yolda.

Galak-Z: Variant Mobile adıyla 2016 yılı içinde oyunseverler ile buluşması beklenen yeni oyun, ana oyundan tanıdığımız pilotumuz A-Tak üzerine kurulu olacak ve beş aşamalı bir senaryo görevi boyunca dünyaya geri dönerek insanları yaklaşan Alien istilasına karşı uyarmaya çalışmasını anlatacak.

Elbette oyun mobil cihazlara uygun olarak yeni bir kullanıcı arayüzü ve touchscreen seçenekleri ile donatılıyor. Yapımcı 17-Bit’in CEO’su Jack Kazdal oyunun ana oyun üzerine kurulu olduğunu, tüm aksiyonu ve yeteneğe bağlı oynanışı koruyacağını ancak mobil platformlarda çok farklı tecrübe yaratacak bir yapıda tasarlandığını belirtiyor.

Oyunun daha önce Vita için de piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak yapımcı firma oyundan Vita altında performans alamadıklarını belirterek projeyi iptal etmişti. Oyunun yapıldığı Unity motorunun Vita’nın donanımı altında şimdiki fizik ve grafik yapısını kaldıramadığı da açıklanmıştı. Mobil platformda nasıl bir uyum gösterecek, hep birlikte göreceğiz. Ancak PsVita neredeyse her gün satılan alanlar ve almak isteyenlere “neden?” sorusunu sordurmaya devam ettiği de bir gerçek.

Ayrıca oyunun PC’den port edilecek PS4 versiyonu yıl sonuna kadar piyasada olacak.

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler