div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Lara Croft GO çok yakında piyasada!

- Advertisement -

Square Enix Montreal’in elinden çıkan ve E3’te tanıtılan Lara Croft GO bu ay sonunda Android ve iOS için piyasada olacak.

Lara Croft’un farklı bir konsept ile cep telefonlarına taşınmasını ve bu kadar yenilikçi gözükmesini beklemiyorduk açıkçası. 27 Ağustos tarihinde Android ve iOS kullanıcıları tarafından ulaşılabilir olacak oyun Tomb Raider konseptine izometrik bir platform oyunu mantığı ile yaklaşıyor ve şimdiye kadar yayınlanan görseller de oldukça ilgi çekici.

Square Enix Montreal’in minimalist bakış açısının oyuna nasıl etki edeceğini, Lara Croft GO serisinin kendi içinde bir seriye dönüşüp dönüşmeyeceğini bilmiyoruz ancak on iki-on üç sene önce tek kelimeyle yere çakılan, vasıfsızlık yolunda dev adımlar atan bir serinin önce Crystal Dynamics, sonra da Square Enix Montreal tarafından bu şekilde canlandırılmasının tadını çıkartmamız gerekiyor. Sulu boya izlenimi veren el ile çizilmiş görselleri, 2.5 boyutlu oyun mekanikleri ve başarılı sanat yönetimi ile yılın en fazla ses getiren mobil oyunlarından biri ile karşılaşacağız gibi, merakla bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler