div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Lokum Games’in 3D bilardo oyunu Pool Elite, Android tabletlerde!

- Advertisement -

Elite Game Studio tarafından geliştirilen yerli yapım Pool Elite, Facebook’taki ilk ve tek en gerçekçi 3D bilardo oyunu olma özelliğine sahip. Geçtiğimiz sene içerisinde şampiyon bilardocu Semih Saygıner’in de desteğini alarak Facebook’ta spor oyunları kategorisinde ilk 4’e yükselen Pool Elite, mobil dünyaya Android tabletler ile adım attı.

Oyunun Android tablet versiyonunda da, Facebook versiyonunda olduğu gibi Amerikan, 3 Top, 3 Bant, Snooker ve 9 Top oyun modları, bilardo oyun kurallarına uygun bir şekilde gerçek oyuncularla oynanabiliyor. Farklı ülkelerden oyuncuların mücadele ettiği haftalık lig sisteminde bilardo severler, oyun tercihlerine göre farklı istekalar ve aksesuarları kullanarak performanslarını da arttırabiliyor.

PE_9Top

Dünya Şampiyonu Semih Saygıner ‘in katkılarıyla geliştirilen oyunun bilardo fiziğinin ve 3 boyutlu görüntü kalitesinin mobilde de aynı gerçekçilikte çalışması sağlandı. Şimdi de bir diğer dünya şampiyonu Mika “Iceman” Immonen ile anlaşmaya varan Pool Elite, “Şampiyonların Oyunu” iddiasına sahip çıkıyor.

324234

Pool Elite’in Android tablet versiyonu şimdilik yalnızca tabletlerden Google Play ile ücretsiz olarak indirilebilir.

Google Play linki: play.google.com/store/apps/details?id=com.EliteGameStudio.PoolElite

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler