div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

MGS V: Phantom Pain’den önce mobil uygulaması geldi!

- Advertisement -

Uzun bekleyiş sona eriyor ve Metal Gear Solid V: Phantom Pain şu sıralarda erişime açılıyor, elbette PC versiyonu sahiplerinin önünde bir (28GB) download süreci olacak.

Sony daha önce oyunu ön sipariş ile almış bazı PS4 kullanıcılarının Türkiye saati ile yarın sabah 10:00’a kadar beklemek zorunda kalabileceklerini belirtmişti ve bunun kimleri etkileyeceği konusu da çok net değil. Diğer taraftan oyun şu sıralarda erişime açılacak ve merakla bekleyenler de bir kaç günlüğüne muhtemelen ortalıktan kaybolacak.

Oyunun Android uygulaması da bu arada piyasaya çıktı ve gün içinde iOS versiyonunun da bunu takip etmesi bekleniyor ve tıpkı Ground Zeroes için çıkan uygulamada olduğu gibi siz oyunda ilerlerken tabletiniz veya telefonunuz da tıpkı bir GPS uygulaması gibi haritayı tepeden bakışlı 2D olarak önünüze getiriyor.

PC sahiplerinin çılgın sistem gereksinimleri ve 28GB kaçınılmaz download (evet, kutulu versiyon dahil!) yanında üzüleceği bir nokta daha var. Bu uygulama (Android & iOS) sadece konsol versiyonlarını destekliyor ve gözüken destek listesinde oyunun PC sürümü yok.

342

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler