div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mobil oyun piyasasında dev bir transfer daha!

- Advertisement -

Mobilde Transfer Sezonu Hiç Bitmedi!

Oyun sektörüyle, hele hele mobil oyun sektörüyle biraz alakanız varsa bu haber sizin için. Infinity Blade ve Shadow Complex ile yılın oyunu ödülünü iki kere evine götürmüş olan ve 165’in üstünde oyunun yaratıcılığını üstlenmiş, belki de oyun-mobil oyun endüstrisinin en büyük isimlerinden Howard Phillips, Berlin bazlı mobil oyun şirketi Gameduell’da oyun tasarımı ve kullanıcı deneyimi bölümlerinin başına geçti!

CV’sinde 10 senelik bir Nintendo, gene 10 senelik bir de Microsoft deneyimi sığdıran Phillips, sonrasında 2 sene THQ, 2 sene Epic Games ve bir sene de Lucas Arts’ta üst düzey yöneticilik yaptı. Oyun dünyasının en tecrübeli isimlerinden birini kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen GameDuell’ın başı Todd English yaptığı açıklamada “Howard Phillips aramıza katıldığı için inanılmaz mutluyuz, bu seviyede ilham verici bir figürü aramızda görmek mükemmel. Kendisiyle beraber yeni jenerasyon sosyal ve mobil oyunlarımızın da bir seviye daha yükseleceğini düşünüyoruz.” dedi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler