div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Need for Şahin, Beşiktaş asfaltını ağlatacak!

- Advertisement -

Türkiye’nin unutulmaz klasik efsanelerinden biri olan ve hala ondan vazgeçemeyen binlerce kişinin severek oynayacağı Need For Şahin çok yakında Beşiktaş yollarında.

Mobil kullanıcılar için geliştirdiği Metrobüs oyunu ile büyük ses getiren Türk oyun şirketi Atom Games, Need For Şahin oyunu ile Beşiktaş yollarının tozunu almaya hazırlanıyor. Şu an yapım aşamasında olan ve çok kısa bir süre sonra mobil cihazlar üzerinden indirilebilecek Need For Şahin oyununa Türkiye’nin klasik otomobili Şahin’in hayranları ve otomobil yarışı severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Birebir İstanbul’un Beşiktaş semtinden uyarlanmış olan Need For Şahin haritası ile oyun severler Şahin otomobilleri ile Dolmabahçe, Süleyman Seba Caddesi, Vodafone Arena gibi bölgelerin yollarında birbirleri ile yarışarak heyecan dolu anlar yaşayacak.

Oyuncular, farklı renk seçeneklerine sahip araçlar ile zorlu parkuru hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışırken istediklerinde, zaman yarışlarına da katılabilecek. Oyun severler, yüksek kaliteli 3D görüntüsü ile de dikkat çeken oyun ile gerçekçi bir simülasyon içinde hız yapmanın heyecanını yaşayacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

need_for_sahin_2

Haberler

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler