div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Online Kelime Avı, iOS ve Android için çıktı!

- Advertisement -

Gist 2016 sırasında karşılaştığımız dikkat çeken indie oyunlar arasında yer alan Online Kelime Avı’nı geliştiren ekip sözünde durdu ve oyun artık piyasada!

3 kişilik Lynx Games ekibi ile yaklaşık 6 ayda geliştirilen Online Kelime Avı, ilk olarak Ocak ayının sonlarına doğru Beta olarak Google Play’de yayınlanmıştı. 18 Mart tarihinde tam sürümü App Store ve Google Play’de yayınlanan Online Kelime Avı, yayınlandığı ilk günden beri, günde ortalama 1250 maç yapılmış. Geliştirme süreci boyunca ekiptekilerin farklı şirketlerde çalışıyor olmasından dolayı ekip, oyunu ancak boş zamanlarında veya hafta sonlarında geliştirebilmiş.

Online kelime avı, gerçek zamanlı bir kelime bulma oyunu. Facebook arkadaşlarınız ve diğer oyuncular ile karşılıklı olarak oynadığınız Online Kelime Avında, kelimeleri rakiplerinizden hızlı bularak oyunu kazanmayı hedefliyorsunuz. Oyun sonunda, kelimelerin çoğunluğunu bulan oyuncular puanları toplayarak haftalık ve genel sıralama üst sıralara çıkıyor.

tr-960x960

Online Kelime Avı, bulmaca türünü sevenlerin vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor. Ekibin gelen tepkileri göz önüne alarak tercih ettiği gerçek zamanlı oyun modelinin bu oyunu diğer kelime oyunlarından ayırdığı ve oyuna heyecan kattığı görüşünde. Eldeki verilere göre bir oyuncunun günde 26 maç yaptığını belirtiyorlar.

Ekip Her 2 haftada güncellemeler çıkartarak oyunu geliştirmeyi planlıyor ve her seferinde değişik özellikler ekleme gibi bir hedefleri var. Oyun ücretsiz fakat yenildiğiniz her 5 maçta 1 reklam çıkma olasılığı var. Onun dışında kazandığınız maçlardaki puanı da sizin seçiminizle video izleyerek 2 katına çıkartabilirsiniz.

1280x720-tr

- Advertisement -

iOS: https://itunes.apple.com/app/id1091378046

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lynxgames.onlinewordhunt

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler