div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch’un yeni mecha’sı D.Va’ya bakış!

- Advertisement -

Overwatch son günlerde gündemimizde hayli yer işgal ediyor bildiğiniz üzere, Blizzcon da üzerine konuşacak oldukça fazla materyal sağladı diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi Overwatch’un free-to-play olmayacak olması ile ilgili oldukça fazla tartışma dönüyor ve Blizzard’ın ağzından oyunun ücretsiz olacağını hiç duymamış olmamıza rağmen bir miktar şaşkınlık söz konusu. Blizzard ise bunun fazla üstünde durmadan Blizzcon’un hemen peşine üç adet yeni Hero’yu oyuna ekledi.

D.Va hikaye bazında bakarsak, enstrüman olarak mecha kullanan bir pro gamer. Oyundaki hikayesinde kendisinin eski bir Starcraft II oyuncusu olduğu duyurulmuş halde ve oyun sırasında “i play to win!” diye çığlıklar atmayı da ihmal etmiyor. Ayrıca dev mecha’sından da ayrılabiliyor.

Yeteneklerinin bir kısmını yukarıdaki videoda görebildiğiniz D.Va gerektiğinde Mecha’sından ayrılmakla kalmayıp onu yüksek tesirli bir bomba olarak da kullanabiliyor, aşağıdaki videoyu izleyin.

Üç karakter içinde en fazla ilgiyi haliyle D.Va gördü, hem olağandışı, oyun içinde çok da önemsenmeyen hikayesi, hem de sağladığı esnek oynanış modelinden dolayı. Elbette oyun dengelerine nasıl oturacağını görmek için birazcık daha beklemekte fayda var.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler