div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Panini sevenler buraya: Skylanders Battlecast açıklandı!

- Advertisement -

Yanılmıyorsam 1990 Dünya Kupası ile beraber olmalı Panini çıkartmaları ve albümü ile tanışmam, o zamandan beri iki şey değişmedi; Her albümü satın aldım ve hiç birini tamamlayamadım.

Tamamlamaya en fazla yaklaştığımda geriye sadece sekiz kart kalmışken ısrarla Fildişi Sahili’nin kalecisinin fotoğrafı çıkmaya devam etti. O kartları bulduysam da fahiş bedel istenince edinemedim.

Konumuza dönersek, Skylander Battlecast Activision’dan çıkacak olan bir kart oyunu arkadaşlar. “E peki Hearthstone?” dediğinizi duyar gibiyim. Evet tabletlerimizde benzer oynanışlara sahip olsalar da Skylander Battlecast’in desteleri fiziksel, kısaca Panini albüm çıkartmaları gibi satın almanız gerekiyor.

Bu çıkartmaların üzerindeki QR Code’ları scan ederek oyuna aktarıyor ve aynı zamanda desteyi fiziksel olarak da biriktirebiliyor olmanın tadına varıyorsunuz.

Ülkemize geldiğinde bu destelerin fiyatının ucuz olmayacağını düşünüyoruz ama mesela bir Panini çıkartma paketi fiyatına yakın olursa oyun burada da kendi kitlesini yaratır kısa sürede, bu kadar da iddialıyız. Bu arada Activision’dan bir pakette kaç kart olacağı ve fiyatının ne olacağı ile alakalı bir açıklama yapılmış değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler