div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pulsar Paradox: Binary Array iOS’ta!

- Advertisement -

Hız tutkunlarını uzaya çağıran Pulsar Paradox: Binary Array iOS platformu için de yayınlandı!

Atom Games, geçtiğimiz ay Android platformu için ücretsiz olarak yayınladığı yeni oyunu Pulsar Paradox: Binary Array iOS platformu için de yayınlandı. Pulsar Paradox: Binary Arrray ile hız tutkunlarını uzay gemileri ile uzayın derinliklerinde hız yapmaya davet ediyor.

Atom Games, sonsuz sayıdaki radyoaktif meteor kuşaklarının içinden hızla geçip hayatta kalma üzerine kurulu Pulsar Paradox: Binary Array isimli yeni aksiyon oyununu Android platformunun hemen ardından iOS platformu için de yayınladı.

Tamamen yerli kaynaklarla geliştirilen ve kısa sürede Android platformundaki popüler oyunlar arasında yer almasıyla birlikte iOS platformu için de yayınlanan mobil oyunda, oyuncuların gittikçe hızlanan bir uzay gemisinin hayatta kalması için doğru yerde doğru kalkanı kullanması gerekiyor. Oyuncunun reflekslerine bağlı ve dikey bir hız oyunu olan Paradox: Binary Array, zamanlamasına güvenen oyuncular için oldukça farklı bir deneyim sunuyor.

Oyunda uzay gemisi ile hız yapan oyuncuların aşması gereken iki çeşit radyasyon bulunuyor. Oyun severlerin bu radyasyon içerisinden geçebilmesi için doğru kalkan modunu kullanmaları oldukça önemli. Uzay gemisinde bulunan Binary Paradox motoru bu iki radyasyon için iki kalkan oluşturabiliyor ancak kalkanların ikisi aynı anda açılamıyor. Mavi meteorları yarıp geçmek için mavi kalkan modunu, sarı meteorları parçalamak için ise sarı kalkan modunu aktif etmek gerekiyor. Oyuncu, uzay gemisini yanlış radyasyon ile temasa geçirirse ortaya bir paradox çıkıyor ve bu onun için oyunun sonu anlamına geliyor.

Zor ama bağlayıcı oyun deneyimi ve özgün görsel tasarımı ile oyun, saldırı ve şiddet odaklı olmak yerine kalkanlar ve hayatta kalmaya odaklı olmasıyla da dikkat çekiyor. Pulsar Paradox: Binary Array oyunun geliştiricisi Atom Games’in Kurucusu Alper Yıldırım yaptığı açıklamada “Oyunun Android platformunda kısa sürede başarı yakalamasıyla oyunu Pulsar Paradox: Binary Array’ı iOS platformu için de yayınladık. Kısa sürede iOS tarafında da büyük bir başarı kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler