div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rayman Adventures duyuruldu

- Advertisement -

Yeni bir Rayman oyununa maruz kalmak için hazırsanız bir de kötü haberimiz var, oyun sadece mobil platformlar için çıkacak.

Ubisoft’un en sevdiğimiz departmanı olan ve geçmişinde Beyond Good & Evil, Rayman Origins, Rayman Legends ve Valiant Hears: The Great War gibi çok kaliteli oyunlar barındıran Ubisoft Montpellier’in elinden çıkacak olan yapımın hangi mobil cihazlara ne zaman çıkacağı henüz açıklanmış değil, yine de beklentiler en geç bu sonbaharda piyasada olacağı yönünde.

Oyun mobil platformlara daha önce çıkan Rayman:Jungle Run ve Rayman:Fiesta Run’ın aksine organları birbiriyle bluetooth ile kahramanımızın oyuna koşarak başlayıp engelleri aşmaya çalıştığı Temple Run tarzında bir yapım değil. Aşağıdaki fragmanda da görebileceğiz gibi 2.5 boyutlu bir platform oyunu olarak tasarlanmış ve Rayman’in havada süzülmek, taklalar atarak düşmanının kafasına inmek gibi bütün karakteristik hareketlerini yapabilmeniz mümkün olacak.

Ayrıca 60fps’de çalışacak oyunun şu anda muhteşem gözüktüğünü de belirtmek lazım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler