div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Retro Assault bu yaz çıkıyor!

- Advertisement -

Eski space shooter oyunlarını bilir misiniz bilmem. Bu hani uzay gemimize aşağıdan yukarıya doğru ilerlettiğimiz, üzerimize sürüyle düşmanın geldiği ve seri şekilde hareket edip ateş ettiğimiz oyunlardan bahsediyorum. Hatırlayan var mıdır acaba bir Star Force nasıl da inanılmaz bir haz veriyordu.

Eğer bu tür space shooter oyunlarını özlediyseniz size sevineceğiniz bir haber vereyim. Big Shiny Games tarafından geliştirilen Retro Assault, bilim kurgu temasıyla bu eski space shooter oyunlarının yaşattığı deneyimi mobil cihazlarınıza getirmeyi amaçlıyor. Android ve iOS’a bu yaz çıkması beklenen oyunda uzaylı istilasına karşı savaşacağız. Retro Assault’da Beş farklı geliştirilebilir gemiye sahip olabileceğiz. Gemiler P.O.D figter, Tank, Inflitrator, Destoreyer ve Interceptor’dan oluşacak. Bunun yanında pek çok taktiksel detayda oyunda bulunacak. Böylece Retro Assault hem eski retro oynanışa hem de yenilikçi oynanışı biraz harmanlayacak. Tüm bunların yanı sıra oyuncu sıralamaları ve achievement sistemi ile oyunda ne kadar iyi olduğunuzu gözlemleyebileceksiniz.

Retro-Assault-Android-Game-2

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler