div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

RollerCoaster Tycoon 3 iOS’a geliyor!

- Advertisement -

Bugünlerde Elite: Dangerous ile ortalığı karıştıran Frontier Developments’ın uzun soluklu serisinin üçüncü oyunu cep telefonları ve tabletler için yolda.

İsim hakları Atari’ye geçen ve geçtiğimiz yıl mobil cihazlara çıkan Rollercoaster Tycoon 4 felaketi hala anılarda. Tek kelimeyle berbat bir oyun olan ve doğru düzgün oynamak için neredeyse cebinizden lunapark’ta bir tam gün geçirmiş kadar paraya ihtiyaç duyduğunuz oyunun ardından on sene önce PC’ye çıkan ve çok beğenilen oyunun yapımcısı Frontier Developments’tan müthiş bir hamle geldi. PC versiyonundan aynen mobil cihazlara port edilecek olan oyun 4 pound karşılığında iOS ve iPad’e çıkacak ve hiç bir oyun içi satın alma sunmayacak.

Aynen port edilme derken de ciddiyiz üstelik, PC versiyonunda bulunan tüm coaster’lar, tüm araç gereçler ve 18 senaryonun tamamı mobil versiyonunda da kendisine yer bulacak. 589mb boyutunda olacak oyunu oynamak için ise en az iPhone 5S’e ihtiyacınız var.

Frontier’ın yeni oyunu Planet Coaster: Simulation Evolved’ın 2016 yılında PC’ye çıkması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler