div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Son Korsan’da Zafer Bayramı heyecanı!

- Advertisement -

Türkiye’nin en büyük ve öncü oyun stüdyolarından biri olan Consala Games’in savaş ve strateji oyunu Son Korsan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında oyunculara hediyeler dağıtacak.

Türkiye’de tamamen yerli kaynaklar ile geliştirilen, kayıtlı 2,5 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Son Korsan oyunun geliştiricisi Consala Games tarihte yaşanmış önemli olaylara verdiği önemi bir kez daha gösterdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı günü oyuna giriş yapacak bütün oyuncular 30.000 Organizasyon Güllesi ve günün anlam ve önemini belirleyici “Zafer Bayramı Gemi Tasarımı” sahibi olacak.

Oyun daha önce de “İstanbul’un Fethi” simülasyonu ile oyunculara harika bir deneyim yaşatmıştı. İstanbul’un Fethi’nin 562. yılında Son Korsan oyuncuları; fethin yaşandığı, Fatih’in gemileri karadan yürüttüğü, Şahi toplarının surları dövdüğü ve Konstantinopolis’in alınarak İstanbul olduğu yıllara geri dönerek keyifli maceralar yaşamıştı.

2008 yılında Türk yazılımcılar tarafından kurulan Consala Games’in geliştirdiği oyunlar, Türkiye başta olmak üzere birçok ülkedeki oyunculardan yoğun ilgi görüyor. Merkezi İstanbul’da olan şirketin yapımcılığını ve yayımcılığını yaptığı MineFight, Son Korsan ve Novagun oyunları yalnızca web üzerinden değil aynı zamanda Facebook, iOS ve Android gibi platformlar üzerinden de oynanabiliyor.

Son Korsan iOS: https://itunes.apple.com/us/app/sonkorsan-pirate-game/id583643255?mt=8
Son Korsan Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.consala.sonkorsan

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler