div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Splatoon için büyük yama 5 Ağustos’ta geliyor

- Advertisement -

Nintendo’nun önümüzdeki dönemde en önemli mülki hakkı olmasını beklediğimiz Splatoon ilk büyük güncellemesine kavuşuyor.

Yıllardır Zelda ve Mario serilerinin peşine takılıp gitmesine, konsollarının diğer rakiplerine göre teknolojik olarak geri kalmasına eleştiriler yağdırdığımız Nintendo buna rağmen yıl sonu bilançosunda tatminkar kar rakamlarına ulaşmayı daima başardı. Durağan ve adanmış kitlesinin desteğiyle kendi yağıyla kavrulduğu yılların ardından cep telefonu oyunları konusunda atağa kalkan Nintendo’nun en yeni ve önemli mülki hakkı olan, çılgınlar gibi oynanan Splatoon ilk büyük güncellemesine kavuşuyor.

Yapılan resmi açıklamaya göre 5 Ağustos’ta indirilebilir hale gelecek olan güncelleme iki yeni oyun modunu da beraberinde getiriyor, bir harita, silah ve modu seçerek eğlenceye dalabildiğiniz Private Battle ve 2-4 kişilik takımlar kurabildiğiniz Squad Battle.

Ayrıca Level sınırı da ciddi oranda arttırılmış durumda. Şu anda oyuncular maksimum 20.level’a kadar çıkabilirken güncellemenin ardından bu 50’ye çıkacak. Ayrıca 40’a yakın yeni eşya ve misket bombası etkisi yapan Slosher ile çoğu oyuncunun favorisi haline gelmesi muhtemel Gatling Gun’da güncellemede oyuna eklenecekler arasında.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler