div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Kingdoms Android’e geliyor!

- Advertisement -

Stronghold Kingdoms iOS’un kısa süre önce Gamescom’da duyurulmasının ardından Firefly Stüdyoları 2016’da Android cihazlara da destek geleceğini duyurdu. Şu anda PC ve Mac için oynanabilen ana oyun, dokunmatik kontroller ve çoklu platform desteğiyle Android’e geliyor.

“iOS duyurusunu yapar yapmaz ortaya çıktı ki oyuncularımızın çok büyük bir bölümü Android telefon ve tabletlere sahip”, dedi Firefly Stüdyolarında Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Nick Tannahill ve şöyle devam etti: “Kingdoms’ın mobil sürümü Unity üzerinde geliştirildi, yani Android üzerinde de geliştirmek bizim için zaten bir seçenekti. Yalnız Android sürümünün ne zaman hazır olacağıyla ilgili bir fikrimiz yoktu, dolayısıyla bunu ilk duyurumuzun dışında tutmaya karar verdik. Fakat oyuncuların bu yönde açık bir talebi oldu, biz de iOS sürümünün çıkışının ardından gelecek yıl yayınlamak için kolları sıvadık”.

PC ve Mac üzerinde oynanabilen Stronghold Kingdoms, Google Play üzerinde kendi türünün ilk örneği olacak. Klasik Stronghold oynanışını devasa sürekli oyun dünyalarında sunan tam bir strateji MMO’su olan Kingdoms, oyunculara yapabilirlerse tüm ülkeleri kontrol etme şansı sunuyor. Oyuncular tahta ve Avrupa’da hakimiyete giden yolda tüm kaleleri gerçek zamanlı kuşatabilir ve her köyü kaynakları için yağmalayabilir.

Oyuncular Android’deki yayınlanmaya kadar geçecek sürede imparatorluklarını hemen kurmaya başlayıp hazırlanmak için oyunu ücretsiz olarak PC ya da Mac üzerinde oynayabilirler:

www.strongholdkingdoms.com

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler