div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Kingdoms yakında iOS’a geliyor!

- Advertisement -

Firefly Gamescom 2015’te Stronghold Kingdom iOS’u duyurdu. Şu anda PC ve Mac üzerinde oynanabilen tam oyun, dokunmatik ekran kontrolleri ve mevcut milyonlarca oyuncusu bulunan çoklu platform oynanışıyla geliyor.

Firefly Stüdyolarında Baş Tasarımcı Simon Bradbury “Son GDC araştırması gösteriyor ki oyun geliştiricilerinde PC’den mobile doğru ciddi bir kayma var. Akıllı aletler Stronghold Kingdoms’daki gibi derin strateji tecrübesinden yoksunlar ve dolayısıyla biz de eşsiz strateji oyunumuz için pazarda böyle bir boşluk gördük” dedi ve şöyle devam etti: “Stronghold’u oyundan hiçbir ödün vermeden mobil platforma getiriyoruz. Kingdoms, PC ve Mac’deki kullanıcılarla oynamayı sağlayan çoklu platform oynanışı gibi ek özelliklerle birlikte iPhone ve iPad’de eksiği olmayan tam bir oyun olacak. Arayüz dokunmatik kullanım için tamamen yeniden tasarladık”.

Halihazırda PC ve Mac için oynanabilir olan Stronghold Kingdoms App Store’de türünün ilk oyunu olacak. Klasik Stronghold oynanışını dev ve sürekli oyun dünyalarında sunan strateji MMO’su Kingdoms, isterlerse oyuncuların tüm ülkeleri kontrol etmelerine izin veriyor. İhtilaf ya da Hanenin bir parçası olarak çalışan ve feodal Lord (Bey) olan her bir oyuncu kendi imparatorluğunu genişletmek ve oyundaki teknoloji ağacını kullanarak çiftçi, tüccar, diplomat ya da savaşçı olarak uzmanlaşmak zorunda. Oyuncuların taht ve Avrupa’yı kontrol etme yolunda her bir oyuncu gerçek zamanlı olarak kuşatılabilir, her köy kaynak için yağmalanabilir.

Serinin uzun vadeli gidişatı hakkında da bilgi veren Firefly aynı zamanda PC üzerindeki Stronghold serisinin yeni bir üyesi olacağını duyurdu. Şimdilik resmi bir adı olmayan bir sonraki geleneksel Stronghold oyunu uzun zamanlı hayranlarımız göz önüne alınarak tasarlanacak ve ayrı bir oyun olacak. Oyunun hem PC’de hem de mobil platformda geleceği olduğu konusunda oyunun hayranlarını bilgilendirmekte istekli olan Firefly, aynı zamanda oyunculardan sonraki oyunlar için fikirlerini ve taleplerini paylaşmalarını rica ediyor.

Oyuncular sıradaki iOS sürümü için hazırlanabilir ve oyunu PC ya da Mac üzerinden ücretsiz indirerek bir an önce krallıklarını inşa etmeye başlayabilirler:

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler