div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Summoners War’un güncellemesi bir sonraki ay geliyor!

- Advertisement -

Bilen bilir. Kolay kolay mobil oyunlara bağlanan bir değilim. Hele kahraman veya yaratık topladığımız daha sonra sıra tabanlı şekilde savaştırdığımız oyunlardan da pek haz etmezdim. Ancak son zamanlarda beni kendine bağlayan ve yukarıda anlattığım türde bir oyun var. Aslında buna tam olarak bağımlılık denemez ancak bu konuda oldukça başarılı bulduğum bir oyun oldu Summoner’s War.

Karakter geliştirme seçenekleri ve karakterleri elde etme yöntemleri son derece iyi olan oyun için uzun süredir dünya haritası üzerinde açılması beklenen Rift of Worlds bölgesi en nihayetinde bir dahaki ay aktif olacak. Güncelleme ile beraber oyuna gelecek olan, devasa bir dev olan yeni boss oyuncuları bir hayli zorlayacak. Carios bölgesindekilerden çok daha büyük ve güçlü olacak olan bu bossa 20 canavarla beraber saldırabileceğiz. Ayrıca Rift of Worlds bölgesi ile üç kafalı yepyeni bir boss oyuna eklenecek ve bu bossa üç oyuncu birden her saldıracağız. Bunun dışında ise yeni rün içerikleri ve canavarlar için yeni kostümler Rift of Worlds güncellemesi ile oyuna dahil olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler