div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Unkilled için Türkçe desteği geliyor!

- Advertisement -

Çek oyun yapımcısı Madfinger Games tarafından geliştirilen Unkilled’a Türkçe desteği neredeyse hazır.

Zombi temalı bir FPS oyunu olan Unkilled için son yamada eklenen tek şey Türkçe desteği de değil üstelik. Üzerinize hücum eden zombileri testere gibi doğrayabilmeniz için Çek askeri endüstrisinin gurur kaynağo CZ 805 BREN A1 otomatik piyade tüfeği de oyuna eklenen yenilikler arasında.

Unkilled’in proje lideri Pavel Cizek en başlarda oyuncuların oyuna odaklanması ve hikayenin tadını çıkarmalarını istediklerini, şimdi ise artık oyuncuların bu keyifli oyun deneyimini diğer oyuncular ile paylaşmalarının zamanının geldiğini belirtiyor.

Bu arada Unkilled dünyası da “yaşamaya” devam etmekte. Son olaylardan sonra kahramanımız Joe, zombi salgının kaynağına dair işaretlere ulaşabileceğini umduğu bir araştırma laboratuvarına ulaşabilmek için Resistance ile işbirliği yapmakta. Bu laboratuvar daha önce Dünya Sağlık Örgütü (WHO) adına faaliyet göstermekteydi ve çok yüksek seviyedeki kirlilik değerlerini göz önüne alırsanız pek de kolay bir keşif olmayacak.

Ayrıca oyun içi chat bölümü de hazır ve oyuncuların birbirleri ile iletişimini arttırmayı hedeflemekte. Ayrıca Halloween etkinlikleri için de beklemede kalın!

iOS Linki: https://itunes.apple.com/us/app/unkilled/id969488951?mt=8
Android Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.unkilled&hl=tr

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler