div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Vikings: War of Clans çıktı!

- Advertisement -

Mobil oyun sektörünün gelişimi her geçen gün daha da büyüyor ve yeni oyunlar sürekli piyasaya çıkıyor. Daha önce yapım aşamasında olduğu duyurulan mobil strateji oyunu Vikings: War of Clans yeni oyunlar listesine eklendi.

Vikings: War of Clans Android için Google Play Store ve iOS için AppStore’dan, tüm dünya üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir durumda. Oyunun temel özelliklerini de elbette şöyle bir ele almak lazım. Viking’lerin yaşadığı 750’li yılları ve sonrasının konsept olarak belirleyen bu yeni strateji oyununda, pek çok farklı birlik sayesinde ordumuzu kurabiliyor, kaleler inşa edebiliyor, daha güçlü silahlar için güçlü bir crafting sistemini kullanabiliyoruz. Ayrıca insanlarla ittifak kurarak daha da güçlü hale gelebiliyorsunuz. Anlayacağınız üzere klasik bir mobil strateji oyunu görünümünde olan yapım viking konsepti ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

vwc1620

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler