div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bu mod RimWorld’ü Lovecraft hikâyesine çeviriyor!

- Advertisement -

RimWorld’ü duymamış olamazsınız. Uzun mu uzun süren bir erken erişim sürecinin ardından geçtiğimiz aylarda 1.0 sürümüne ulaşan yapım o kadar iyiydi ki, derginin Market bölümündeki Indie oyun tavsiyelerimiz arasında rahatlıkla bir yer edindi kendine.

Prison Architect’i andıran tepeden görünüşlü kameralara ve benzer karakterlere sahip olan oyun, basitçe diğer yapımın çok daha makro ölçekli bir türevi olarak düşünülebilecek, koloni kurup hayatta kalmaya, ardından da insanların egolarını dizginlemeye çalıştığınız bir yapım. Jecrell’ın bu modu ise oyunun bu yönünü alıp çok başka bir tarafa çeviriyor.

765890823_preview_monsterssceenshot1-1

RimWorld’ün üzerine kurulduğu temel direklerden birinin “akıl sağlığı mekanizması” olduğunu düşünüp yanında da Lovecraft’ı ekleyince çoğunuz tünelin ucunun acayip bir yere çıkacağını anlamış olmalı. Aynen öyle, oyuna başlarken hikâye anlatıcı olarak Lovecraft’ı seçerseniz sevgili kolonistleriniz hapı yuttu demektir zira şimdi tüm değişkenlerin yanında bir de tezahür edilemeyecek dehşeti beraberinde getiren yaratıklar, beyni kemiren korkular ve paranoyalar ile de uğraşmak durumundalar.

Bu modu mutlaka denemenizi öneriyoruz, zaten Lovecraftian öykülere bayılıyorsanız kaptınız bile. İndirmek için, tık.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler