div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Monster Abra A5 V11.1 15.6″ ile unutulmaz bir deneyim yaşayın

- Advertisement -

Oyun bilgisayarı denildiğinde ilk akla gelen markalar arasında yerini alan Monster, Abra serisine devrim niteliğinde bir model ekliyor. Kaby Lake kod adı ile kullanıcılardan yüksek puanlar alan 7. Nesil işlemciyi, Monster kalitesi ile sunan yeni Abra serisi, oyun performansı ile de oyuncuların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor.

Monster’ın Performans Canavarı, Oyun Dünyasına Hızlı Bir Giriş Yaptı
Monster’ın son canavarı, Abra A5 V11.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı, kullanıcılar ile buluştu. Hem işlemci mimarisi hem de ekran kartı ile benzersiz bir performans sunan yeni Abra modeli, aynı zamanda zorlu oyunlarda sunduğu yüksek FPS değerleri ile göz doldurdu.

Abra modelinin en dikkat çeken sistem özelliği, kusursuz i7 Kabylake işlemci mimarisi. İ7-7700HQ değeri ile oyun performansında gözle görülür iyileştirmelere giden bu yeni işlemci mimarisi, aynı zamanda 6 MB’lik ön belliğinden ve 45 Watt’lık güç tüketiminden doğru şekilde yararlanabiliyor. Sanallaştırma teknolojisi sayesinde 8 çekirdekli hale de getirilebilen Intel’in işlemci gücünü arkasına alan Monster oyun bilgisayarı modelleri ise bu gücü oyuncuların beklentileri ile entegre hale getiriyor.

Nvidia GeForce GTX1050 ekran kartından aldığı desteği, yüksek çözünürlüklü oyunların ihtiyaç duyacağı özellikler ile donatan Monster, 8 GB’lik RAM desteği sayesinde V11.1 modeline performans odaklı bir çözüm üretiyor. Belleğinden aldığı gücü, daha önceki GTX serisi ekran kartlarına göre %40 verimlilik artışı sağlayacak şekilde kullanan Abra, grafik çözümlerini taşınabilir, hafif ve ulaşılabilir bir çerçeveye de ustaca oturtuyor.

Fiyat Performans Canavarı ile Oyun Testleri
Sistem özellikleri bu kadar güçlü olunca, birbirinden farklı oyunlar ile karşılaştırma yapma kaçınılmaz oluyor. Grafik, işlemci ya da bellek açısından farklı ihtiyaçlara sahip son sürüm oyunlar ile farklı testlere tabi tutulan Monster Abra A5 V11.1 15.6″ Oyun Bilgisayarı, videoda da izleyebileceğiniz gibi oyuncu odaklı anlayışından hiçbir zaman vazgeçmiyor.

 

Rise of the Tomb Rider, Shadow of Mordor, Tom Clancy’s The Division ve For Honor gibi hem mekanikleri hem de ara yüzleri ile oyun bilgisayarlarını zorlayan oyunları başarıyla alt eden Abra, aynı zamanda sanal gerçeklik tutkunlarını da sevindirecek seçenekleri beraberinde getiriyor. Modelin VR performansını merak edenleri sevindirecek gelişmeleri videoda izleyebilir, yeterli performans değerlerine kolaylıkla erişebilen modelin gücünü kendiniz izleyebilirsiniz.

- Advertisement -

Ekran kartı testlerinde de başarılı sonuçlar elde eden model, hem Heaven hem de Valley grafik kartı test yazılımlarında 1050 FPS değerini elde edebiliyor.

Özellikle turbo fan desteği sayesinde en yüksek performans gereken noktalarda dahi gücünden taviz vermeyen Monster Abra A5 V11.1 , aksiyonu ve macerayı doyasıya yaşayabileceğiniz bir güce kavuşuyor. Otomatik fan modu aktif iken 72 derece civarında gezinen bir fanlama sistemi sayesinde, hem güçlü hem de sessiz bir soğutma teknolojisine sahip model, oyun tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir kullanım sunuyor.

Her zaman bağımsız, özgür ve hız kesmeyen bir performans için Monster’ın Abra A5 V11.1 modelini tercih ederek tüm zincirlerinizi kırabilirsiniz.

Monster Oyun Bilgisayarları Hakkında
Kurulduğu ilk günden itibaren, Türkiye’deki oyun bilgisayarı piyasasına yön veren Monster, masaüstü bilgisayarların gücünü, diz üstü bilgisayarlar ile buluşturmaya devam ediyor. CES 2016, E3, Gamescom 2016 gibi hem oyuncuların hem de yapımcıların önem verdiği fuarlarda Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil eden Monster, oyuncuların ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler üretmesi ile de dikkat çekiyor.

2016’nın sonunda Türkiye’nin ilk oyun bilgisayarı mağazasını da Kadıköy’de açan marka, Türkiye’deki tüm oyuncuları tek bir çatı altına toplamayı da kendisine görev ediniyor. Bu nedenle, hem sosyal medyada hem de irtibat telefonlarıyla kullanıcıların ve oyuncuların problemlerine hızlı çözümler üreten Monster, özellikle sosyal medya iletişimi ile de müşteri memnuniyetine verdiği önemi ortaya koyuyor.

Yerli sermaye ile kurulan ve oyun bilgisayarlarını her zaman en iyi teknolojiler ile bir araya getiren Monster, aynı zamanda dünya devi bilişim ve yazılım şirketleri ile yaptığı anlaşmalar ile oyunculara çeşitli avantajlar sağlıyor.

 

Bu bir ilandır

 

 

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler